- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
1.72lik fıstık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasfi'yi etiketlemiyom kendisi sürekli kadın Konuları'nda olup kızgın emoji veya Wow atması bana kahkaha attırıyo yavTerket ula bu konuyu![]()
Niye etiketliyemiyorsun lan ne alakaVasfi'yi etiketlemiyom kendisi sürekli kadın Konuları'nda olup kızgın emoji veya Wow atması bana kahkaha attırıyo yav![]()
Sürekli kadın Konuları'nda olduğu içinNiye etiketliyemiyorsun lan ne alaka![]()
@Savaş Barış Biraz daha bu mizaha devam edersek Onur'um gibi Vasflix de bize bu şekilde 1 tepki gösterecek kanks yav@Vasfi Vural ı tebrik ederim![]()
Beni niye etiketliyorsun lan? Senin yüzünden nefes egzersizi videosunu izlemek zorunda kaldım@Savaş Barış Biraz daha bu mizaha devam edersek Onur'um gibi Vasflix de bize bu şekilde 1 tepki gösterecek kanks yav
![]()
Seversin Onur'umBeni niye etiketliyorsun lan? Senin yüzünden nefes egzersizi videosunu izlemek zorunda kaldım
Defalarca
@Murat Durmaz ile mizah yaparkenBeni niye etiketliyorsun lan? Senin yüzünden nefes egzersizi videosunu izlemek zorunda kaldım
Defalarca
BravoBu isterse Fbli olabilir fark etmez benim için![]()
Müthiş 1'i..
Müthiş 1'i..
Akşam ordayızBurcu'dan devam
Ben kendisine basket ogretirimBurcu basket vs. kovalıyor ya reklamcı Cimbomlular uzak dursun.