Melo+Colak

Birakin artik 'Selcuktan daha iyisi yok, onu kimse kesemez vs' laflarini. Adam 2.5 senedir lesh oynuyor, daha kotu olamaz onun yerine oynayacak eleman. Formsuzluk fln diyosunuz ama formsuzluk dedigin gecici biseydir, Selcuk denen herif hep ayni. O ilk sezonunun ekmegini yiyor. Düsünuldugu kadar iyi bir futbolcu degil bu adam, iyi bir kaptan zaten hic degil. Bizim mal medya sisirdi adami ölcusuz sekilde. GS kaptani Emre gibi cirkef karsisinda bu kadar ezilemez, utandim lan resmen. Dunya kadar para aliyor bide, TS tayfasi resmen agzimiza scti affedersiniz.

Yerine Colak denenebilir, Umut G yi de gormek isterim. Ama Selcuk kredisini coktan tuketmistir.

Çolak'tan 10 numara olmaz.1.si skorer değil,2.si Sneijder varken oynayamaz.Kanatlarda da pek etkili değil.Oynayacağı en iyi yer Selçuk'un yeri.Defansını zamanla geliştirir.Suat Kaya,Okan Buruk gibi boyu var zaten.Yere sağlam basan oyuncular iyidir.

Ortasahaya Melo'nun yanında hücumda etkili olabilecek ama aynı zamanda fizik yönünden kuvvetli bir adam lazım. Emre Çolak çok hafif kalır. Selçuk toparlayacaktır. Ha takviye olarak Gökhan İnler, Nuri Şahin tarzı bir oyuncu alınabilir.

Şu anki şartlarda ise, Umut Gündoğan'a şans verilmelidir bir süreliğine.

umut gündogan da iyi kumas, denemek lazim.

Mevcut kadroya bakarsak ya Emre'yi ya da gençlerden birini denemek daha çok fayda sağlar.Tabi onların da performansı artması için top bilen stoper lazım. Emre'nin etrafında dönmesine anlam veremedim gitti çünkü bu olay genelde jübilesi yaklaşanlarda görülür ve adam daha profesyonel futbol hayatının başlarında.Eskiden Rıza jübilesinden biri iki seneden önceden itibaren alırdı topu bir dönerdi iki dönerdi,orta yapamazdı 3. kere dönerdi Mevlana bile bu kadar dönmedi derlerdi. Gencecik adam,her şey biraz istemekten ve biraz kendine bakmaktan geçiyor. Kötü örnek de bol maalesef,misal Hakan Balta kendine hiç bakmaz,Selçuk keza öyle , Burak kendine baktı baktı bizde saldı. Etrafında bu kadar güzel örnek varken karakter olarak kolaycı biriyse salla başını al maaşını euro euro yapıyor olabilir. Yoksa bu takıma formda genç oyuncular kazandırıp 5 yabancı hakkını doğru,kaliteli,iş ahlakı tam ve en önemlisi sisteme uygun oyuncularda kullanmak şart. Şu an bu özelliği Muslera ve Sneijder görüyor; Melo 1-2 sene daha böyle gider; kalan 2 yabancı doğru yere çok kaliteli olmalı hatta Bruma gibi oyuncular da onlara bakıp yetişmeli.Aksi durumlarda önümüzdeki 4-5 sene cefa çekeriz. Bu 5 günde ya transfer atılımında bulunulacak doğru kişiler 3'e 5'e bakmadan transfer edilecek ya da bir sene efektif şekilde feda edilecek,en azından omurga kazandırılarak.Her türlü nasılsa her sene transfer yaparız şeklinde bir sallama durumuyla sadece çöküş başlar,çilek çikolata kavun karpuz bile zor kurtarır.

Dün seramoniye takımın önünde selçuk çıktığında tvyi değiştirdim. Kusura bakmasın ama 2 sene önce ona laf söyletmeyen ben şimdi onu görmemek için kanal değiştiriyorum. Bu kadar değişim olmaz. Kaldıramadı yükü

Emre kendini ifade etmeye calisan bir oyuncu, bunun neresi kotu? Tamam biraz kendi etrafinda donuyor ama bu onun potansiyelini nasil kullanacagini bilmedigini icindir.. ama bakin izleyin..hele 30. saniyede selcugun yerinde cakilip bekleyisini izleyin birde emrenin harketliligini izleyin... Konu Over.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gDQq1301Tfg[/media]

Furkan daha iyi olur Çolaka çok şans verildi ama yetersiz kaldı ...Selçuktan her türlü ikisi de iyidir ama bence şans verilecekse Furkana veya Umut Gündoğana verilmeli

çözüm önerisine bak ya al birini vur ötekinse selçuğu çıkarıp emreyi koycakmış saçmalığın daniskası

Hollanda style oynamamız lazım bizim. Sneijderi selçukun yerine çekip onun yerine de forvete yakın oyuncu. 4-4-2 şart

------mus

vey-sem-koray(balta)-balta(transfer)

--------------------------------------------------

--------------sneijder--melo--------------

olcan---------------------------------bruma

------------amrabat--------burak

çizgileri kullanmalıyız

forvet transfersiz en güzel bu şekilde çözeriz başka imkanı yok. Forvet almaylada bitmiyor, birde selçuk yerine oyuncu ki şu şartlarda zor.

Aslında isteğim burak selçuk ikilisine 1-2 ay oynatmayıp ağır idman yaptırmak lazım. Sporcuysan uzun tatil yapmayacaksın aga. Zaten hayatı lüks yaşıyorsun

+1905

Ayrica Melo+Emre yerine Melo+Furkan diyorum ben..

Melo'nun yanına kesici lazım. Ancak o zaman verim alırız Melo'dan. Melo'yu box to box oynatabilmemiz için kesici, pres yapan, top çalan bir eleman lazım yanına. Bu isim ne Selçuk ne Çolak. Koray'ı stopere koyup Ched'i denesin. Olmuyorsa Furkan, Umut.. bunlardan birini denesin. Onlar da olmuyorsa TFF binasını bombalasınlar...

Kötü olan yedeğe çekilsin, rotasyonda sırası gelen oynasın.

Herkes bu takımda mücadele etmeden oynayamayacağını öğrensin.

Geri
Üst Alt