Melo, Engin ve Eboue PDFK'ya Sevk Edileceklermiş

Cevap: Melo, Engin ve Eboue PDFK'ya Sevk Edileceklermiş

bişey olmaz.takmayın kafaya.

Demirören paçavrası aracılığıyla talimat gönderiyor federasyon ve disiplin kurullarına...Bakıp, görelim borusu ne kadar ötüyor?

Yok artık ebesinin kılı böyle bi skandala daha karısacaklarını zannetmiyorum. Melo belki tribünleri tahrik ettigi icin gönderilebilir onunda cezası max 1 mac olur

381704_303908292967456_243149862376633_1114080_1607495785_n.jpg

İsteyen avatarda yapabilir. Malum resim. Terimde orda.

Bize özel bir uygulama heralde. Eboue üzerine yağan yabancı maddelerden kafasını korumak istediği için 6 ay yeşil sahalardan uzak kalmalı! Hasan Şaş da Türk futbolundan ömür boyu men edilsin. Kafası daha küçük olsa belki o cisim karın boşluğuna isabet edecekti...

serefsizler küfür ediyor sonrada bizim adamlari pfdkya sevk ediyorlar... köpekler

bisey cikmaz bence bundan ceza veremezler

Eger bi ceza gelirse türk futbolunu artik gercekten birakirim.Galatasaray sevgisini felan da dinlemem.

Baka baka Spor Toto Fenerbahce Sike Lig´ine mi kaldik.

bjk - Galatasaray maçında çıkan olaylardan dolayı Galatasaray'a 3 maç saha kapatma cezası verilmiştir.

gibi bir haber görürsem şaşırmam

Her gün birinizi, bir gün HEPİNİZİ...

beyler melo napmış malum foto moto yok ortalıkta göremiyorum ben

Biblo aldım arkadaşlara. Nasıl ?

Sacmalik. Ölmedikleri icin ceza mi alacaklar? Herkesin bir sabri var. Bide 3 mac öylemi? :) TFF binasini basar herkesi paramparca eder taraftar valla. Yani böyle sacma bir karar olamaz. Besiktas´a da 15 mac saha kapama cezasi versinler o zaman yiyorsa. Haysiyetsizler

hahahah ne yapmışlar bu adamlar, olaya bak, medya gazlıyor, ulan beşiktaş'ın cezası ne olacak, onu söyleyiin.

aynen yaa medya gazlıyor resmen hele o rıdvan varya futbolcu falan olsaydım verirdim agzının payını onun

Sana gerek yok. Yesiç ayağını verdi eline. Bunu nasıl yorumcu diye dinliyorlar. Onun yüzüden NTV Spor'u çok az izliyorum

Geri
Üst Alt