Melo Galatasaray'a Haber Yolladı!

Emre Arslan

Cezalı
X4Bgm5.jpg

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA'dan aldığı cezayı bu sezonla tamamlayan Galatasaray'da moraller zirve yaptı.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Podolski'nin golüyle 1-0 yenen Sarı-Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de yaşadığı krizli sezonu kupayla telafi etmiş oldu..

Galatasaray, kupa zaferinin ardından gelecek sezon planlaması için de düğmeye basıldı.

Sarı-Kırmızılılar'da ilk hedef yeni teknik direktörünü belirlemek olacak. Bu hamlenin ardından kadro yapılanması için çalışmalara hız verilecek.

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kamp programı şekillendi. Sarı-Kırmızılılar, ilk yurt dışı kampını İsviçre'de 10 Temmuz'da yapacak, bu ülkede özel bir turnuvaya katılacak. İsviçre Kampı 20 Temmuz'a kadar sürecek.

Sarı-Kırmızılılar'da sürpriz bir gelişme ise Felipe Melo konusunda yaşandı. Geçen sezonun başında Inter'e transfer olan Brezilyalı oyuncu, Florya'ya geri dönmek istediği bildirdi. Menajerleri aracılığıyla yeniden Galatasaray'da oynamak istediğini söyleyen Melo'yla ilgili karar ilerleyen günlerde verilecek.

Galatasaray'da çeşitli takımlara kiralara oyuncular da geri dönecek. Inter'e giden Alex Telles, Real Sociedad'a kiralanan Bruma, geçen sezonu İtalya'da Genoa takımıyla geçiren Dzemaili ve Trabzonspor ile kiralık sözleşmesi biten Salih Dursun, Galatasaray'a geri gelecek.

Sarı-Kırmızılı yönetim, bu oyuncuların durumunu yeni gelecek hocayla birlikte masaya yatırarak son kararını verecek.

Lig TV

Melo Galatasaray’a Haber Yolladı!

Söylemeyi hiç sevmediğim bir laf ama bu yönetim daha iyisini alamaz o yüzden gelsin.

Gelmesin diyen fenerlidir.
Podolski ve melo maç başlamadan psikolojik avantajdır.
En bitik hali bile su anki orta sahamizdan iyidir.
Taraftarla oynayan adamdan zarar gelmez.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

33 yasina girecek 1 ay sonra ve inter'de tutunamadi. sosyal medya'da falan videolar resimler hep yol yapmak icin. dönmek istiyor da yemezler.

Gelsin top oynamasına gerek bile yok sahada dursun yeter ruhun yeter be melo

Gel guzel insan. Yanina bir os daha aliriz isimize bakariz.

1 milyona geliyosa gelsin.madem çok seviyo bizi dönmek istiyo bu paraya geliyosa gelmesinde sıkıntı yok.

35 yasina kadar oynar cengaver. tecrubesiyle zaten en az selcuk kadar katki saglar. Hic olmadi tas gibi yedek olur. hamit'le cope atacagin parayi meloya ver.
Ustelik takimda 34-35 yaslarinda 2-3 oyuncu olmasi sart. tecrubesiyle oyun icinde gencleri yonlendirebilir.

Yıllık 750 bin euroya oynayacaksa gelsin. Ayrıca Melo'yu geri aldık diye yetinilmemeli, orta sahaya tempolu genç (tercihen zenci) bir oyuncu daha mutlaka alınmalıdır.

Senelik 1,5 milyon avroya gelsin oynasın. Mevcut yönetim daha iyisini alamaz zaten. Ha yönetim değişecekse gelmesin.

33 yasina girecek 1 ay sonra ve inter'de tutunamadi. sosyal medya'da falan videolar resimler hep yol yapmak icin. dönmek istiyor da yemezler.
Fıtık ameliyatıyla sezonu kapatan hamit
2 aya sahada olan melo vardı.
İyi baktığı surece kendine 35e kadar verim alırsın.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresma nin yaptigi gibi max 1.5 milyon euro sabit ucrete tamam diyorsa buyursun yok 2.5-3 milyon falansa yilligi bos ver orada iyisin..

Garanti ücreti minimumda tutarsak ve macbasi olarak sözleşme yaparsak faydalı olur.
35 e kadar ligi goturebilir

Abi gelmesin demek ne demek ya :) kim gelecek yerine saniyorsunuz? Bu dursunun daha iyi isim getirecegine inaniyor musunuz?

Ne demiş ünlü saz şairi Ziynet Sali:

"Dönüşünde gözüm yok benim aklım gidişinde..."

Ben neutre bakıyorum gelirsede gelmez isede

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt