Melo Kaptan Olmalı mı?

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Değerli arkadaşlar, takımda 1. kaptanın Sabri, 2. kaptanın Hakan olması bence doğru değil. Kaptan olan futbolcu her maç banko oynamalı. Bu futbolcular çoğu zaman oynamıyor. Bana göre takımın 1. kaptanı Melo olmalı. Çünkü gerçekten lider karakterli bir futbolcu. Ayrıca takımda 3. sezonunu yaşıyor. Ve bu süre zarfında takıma çok önemli katkılar sağladı. Bence seneye Selçuk'la beraber Melo kaptan olmalı. Drogba kalır mı soru işareti ama kalırsa 3 kaptandan biri de o olabilir.

Değerli arkadaşlar, takımda 1. kaptanın Sabri, 2. kaptanın Hakan olması bence doğru değil. Kaptan olan futbolcu her maç banko oynamalı. Bu futbolcular çoğu zaman oynamıyor. Bana göre takımın 1. kaptanı Melo olmalı. Çünkü gerçekten lider karakterli bir futbolcu. Ayrıca takımda 3. sezonunu yaşıyor. Ve bu süre zarfında takıma çok önemli katkılar sağladı. Bence seneye Selçuk'la beraber Melo kaptan olmalı. Drogba kalır mı soru işareti ama kalırsa 3 kaptandan biri de o olabilir.

seni mi kiracagiz

kaptanligi verdik gitti

kesinlikle olmalı hatta hiç beklemesinler yarın yapsınlar

kaptan olanın bir tarafı kalkıyor saha içinde, Muslera olsun bence

Şu an için değil. Bence çok fazla kaptanlık yapabilecek yapısı yok gibi.

Esasında centilmenliği ve arkadaşlarına verdiği moral bakımından Muslera olabilir düşündüm de

Tabi bir de sözleşme uzattık bildiğim kadarıyla Muslera ile uzun yıllar biizmle

Melo'nun öyle bir futbolcu olduğunu zannetmiyorum. Kaptan olursa daha fazla motive olur. Sorumluluğu artar ve bazen yaptığı gereksiz hareketleri yapmamaya özen gösterir.

öylede olabilir ama terste tepebilir zaten yeterince özverili oynuyor, herşeyini koyuyor sahaya bence gerek yok, Ardayı unutmayalım kaptan olduktan sonra yaşadığı düşüşü

öylede olabilir ama terste tepebilir zaten yeterince özverili oynuyor, herşeyini koyuyor sahaya bence gerek yok, Ardayı unutmayalım kaptan olduktan sonra yaşadığı düşüşü

Ben yine söylüyorum. Türk futbolcuları ile yabancıları o konuda ayırmak lazım. Türk futbolcuları kaptan oldu mu kendini takımın lordu gibi görüyor. Yabancılar ise kaptanlığın sadece sahada geçerli olduğunu çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor.

Ben yine söylüyorum. Türk futbolcuları ile yabancıları o konuda ayırmak lazım. Türk futbolcuları kaptan oldu mu kendini takımın lordu gibi görüyor. Yabancılar ise kaptanlığın sadece sahada geçerli olduğunu çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor.

Melo elbette hakediyor kaptanlığı ama düşüş yaşayabilir diye temkinliyim sadece,bizim basının huyudur kaptanları baskı altına alıp, yerde yere vurmak, elle tutulur birkaç oyuncumuzdan biri o yüzden dedim

Melo'yu çok beğeniyorum ama olmamalı.

Melo elbette hakediyor kaptanlığı ama düşüş yaşayabilir diye temkinliyim sadece,bizim basının huyudur kaptanları baskı altına alıp, yerde yere vurmak, elle tutulur birkaç oyuncumuzdan biri o yüzden dedim

İşte sırf bu yüzden de verilebilir. Türk futbolcuları basınla yatıp basınla kalkar. Hakkımda ne dediler, ne yorum yaptılar diye çok kafaya takarlar. Oysa ki, Melo gibi adamların örneğin bir Ahmet Çakar gibi adamı kafaya takacağını zannetmiyorum. :)

Takimin beyni Sneijder/Selcuk ise, Takimin kalbi Melo'dur.

Mutlaka verilmeli.

Hayır takım arkadaşını soyunma odasına kitleyip dövmüş bir adam takım kaptanı olmaz ne olursa veya kim olursa olsun. Melo hırsı mücadelesi ile çok iyi bir oyuncu, takımın simgesi ama asla kaptan olamaz.

Drogba Muslera olabilir ama Selçuk zaten kaptan ve değiştirmek içinde bir sebep yok.

1. SELÇUK 2. MELO 3. DROGBA olmalı

Selcuk cok passif bi Oyuncu. Bazen cok vurdumduymaz.

Hic mac icinde bi ufak ,,agresyon" göremedim, bi takim arkadaslarina "firca cekme/yönlendirme vs.."

Kaptanlik bi oyuncunun karakteri ile de uyumlu olmasi gerekir.

Geri
Üst Alt