Melo:''Pitbull'u Volkan'dan daha çok seviyorum''

Melih Akan

Berlin Panteri
Melo, kendisi için "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" diyen Volkan Demirel'e yanıt veren Melo; "Volkan Demirel'in hareketi bana değil, pitbull köpeklerine karşıydı ama ben Pitbull köpeklerini ondan daha çok seviyorum. Bu konuda daha fazla yorum yapmaya gerek yok, daha fazla bir şey söylemek son derece gereksiz bir davranış olur" dedi.

Melo Fenerbahçe maçını artık unuttuklarını da ifade ederken, "Geçmiş geçmişte kaldı, geçmişle ilgili konuşmak istemiyoruz, sonraki maçlara bakıyoruz. Bursaspor maçı bizim için önemli ve buna bakıyoruz" dedi.

"Şu anda konsantrasyonumuzu tamamen lige çevirdik, Bursaspor maçıyla lige iyi başlamak çok önemli" diyen Melo, şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ederken, "Taraftarımız için önemli başarıları yaşamak ve şampiyon olmak istiyoruz, taraftarımızı mutlu etmek bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlar Ligi hakkında da konuşan Melo, "Şampiyonlar Ligi her zaman zorludur, bu sene de zorlu olacak ama ben rakip belli olmadan konuşmak istemiyorum. Biz Galatasaray olarak o platformda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımıza galibiyet sevinçleri yaşatmak istiyoruz" dedi.

Melo bir soru üzerine ise "İstanbul'da çok yaşamaktan dolayı çok mutluyuz, ailem ve ben burayı evimiz ve kendi ülkemiz gibi görüyoruz" dedi.

melo bunun altında kalmaz

arenada ayıyı döver

benden söylemesi

boş ver reis hiç bulaşma. sana arka çıkabilecek adam bırakmadılar kulüpte. başkan açıklama yapıyor davutoğlunun yaptığı açıklamalara benziyor. kimse gücümüzü sınamasın kimse sabrımızı test etmesin gerekli adımlar atılacak bekleyeceğiz bla bla bla.

gelde delirme arkadaş gelde delirme..

Melo'ya yakışmamış . Daha ağır bir söylemde bulunması gerekiyordu . Ama yediremez Melo , Arena'da alır paçasını :D

Arenadaki maçta taraftarla Volkan arasında ciddi gerginlik yaşanır.

Melo unutur mu hic bunlari :) Verir elbette Volkan'in payini ... er yada gec ...

Melo bazen çok gergin olmasını beklediğimiz anlarda oldukça sakin kalıyor. Bu bile onu diğer çirkef futbolculardan ayıran bir özellik

Daha ağır laf bekledim, ama Arenada gösterir kendisini :D

Umarim kirmizi kartla bitmez

Pitbullara karşı yanlış bir algı var zaten bizim toplumda, ekseriyetle insanlar pitbulların cani,vahşi olduğunu düşünüyor ama alakası yok evet pek çok ırk'a kıyasla agresif bir hayvan ama iş tamamen sahibinde bitiyor, pitbullar dövüş köpeği olarak kullanıldığından ve genelde kendine güvensiz ve bu kendine güvensizliğini tatmin etmek isteyen şahıslar pitbul sahiplendiği için arada bir türlü türlü ''pitbull XXX parçaladı'' gibi haberler görüyoruz. Aslında suç sahiplerinde köpeklerde bir sıkıntı yok.

Nereden biliyosun derseniz arkadaşımın pitbull'undan biliyorum, bazen benim eve getiriyor ve benim kediyle kardeş kardeş oyun oynuyorlar.

Konuyla alakasız olabilir ama bayadır içimde uhdedir bu konu, paylaşıveriyim dedim.

FELİİİİİİİİİİİİİİİPEEEEEEEEEEEEEEE MELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BwEBCBtCAAAz9Xd.jpg

Küçük Melo soktu bu Volkan'a ( yanlış anlaşılmasın topu koruduğu kaleden soktu ) daha bişey demesine gerek yok Melo'nun Volki'nin acısı bundan mütevellit aslında ,

[attachment=12871:10646740_845285335516952_4570857696311471464_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 10646740_845285335516952_4570857696311471464_n.webp
    10646740_845285335516952_4570857696311471464_n.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 189
Geri
Üst Alt