Melo'dan Emre'ye Müthiş Tepki!

Karsında temiz bi takım yok ne yapılırsa ellerine saglık

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklıyken haksız duruma düşüyorsun.. yarın bütün spor yazarları Melo'da Melo diye avazları çıktığı kadar salyalarını akıta akıta bağıracaklar ekranlarda.. yaptın da eline ne geçti Emre köpeğini temize çıkarmak dışında..

haklıyken haksız duruma düşüyorsun.. yarın bütün spor yazarları Melo'da Melo diye avazları çıktığı kadar salyalarını akıta akıta bağıracaklar ekranlarda.. yaptın da eline ne geçti Emre köpeğini temize çıkarmak dışında..

Emreyi bilen biliyo sıkıntı yapma ne yaptıysa hak etti cabuk unutuyosun herhalde kadıkoyde ki macta melonun uzerine oynadıklarını. Resmen dovmuslerdi meloyu adam kırmızı gormemek icin sabretti bugun hesaplar goruldu bu kadar basit. He orda gene cirkeflil olucak vu boyle uzar gider bu derbi boyle bi derbi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar tekrar izliyorum müthiş :melo:

O yazarım diye geçinenleri ciddiye alan varmı? Melo onu yapmasa yine eleştrecek şey bulurlar nasılsa haksız bir durumda yok haddini bildirdi

tumblr_n3mfz2OKSj1r1mwx2o7_1280.jpg

işte bu yaaa

Adamsın adam 10 yıl önce gelmiş olsaydın keşke sayende derby kazanıyoruz aslanım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

şöyle hareketleri gazlamaya ne gerek var? mücadelesiyle hepimizin gönlünü kazanıyor şüphesiz. ancak bu tarz hareketlere "müthiş tepki" vs demek melo nun yaptığı nahoş hareketi daha da nahoş yapıyor bence. sonra da neden milli takıma alınmıyorum diye ağlıyor. dönüp kendine yaptıklarına bakması lazım. hiç hoş değildi. istediğini yaptırmışsın emreyi attırmışsın hadi seyirciye de yaptın, ama rakibe yapma be dostum. o zaman kral olacaktın işte.

böyle hareketlere çanak tutulduğu sürece hergün daha kötüye gideceğiz maalesef

Melo sıradaki formama çok yakışacaksın :)

Bkj0nPxCMAAEEo6.jpg

Burda burak neye şaşırdı acaba , rahmetli kemal Sunal'dan bir kesit sunmuş...

Bu cibiliyetsize yıllardır veremediğimiz cevabı bizden biri olan "yabancı" Melo'nun böyle güzel bir şekilde vermesi göğsümü kabarttı....

Yoksa aksi bir durumda başkasına yapsaydı bu hareketi yadırgardım.Adamın dibisin Melooooooooooooooooo

Emre'nin yutkunuşu bayağı içerlemiş taraftarlara

Emroş ve o foseptik takımı her şeyi hakediyor ama Melonunda pozisyon sonrası bu tür şeylerden kaçınması lazım. Yaptıkları hoş şeyler değil. Ayrıca gidip hakeme itiraz ediyor sonra oyundan atılıyor. Ne gerek var kardeşim bu tür şeylere.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

hahahaha,baktikca guluom

get adi hiehhhjjhh (get out ...)

Yalnız o pozisyonda sağlam bir hakem olsa meloyu da atardı. çok riskli ve gereksiz bir hareketti bence.

O yazarım diye geçinenleri ciddiye alan varmı? Melo onu yapmasa yine eleştrecek şey bulurlar nasılsa haksız bir durumda yok haddini bildirdi

Katılıyorum, malı avuçlayan Meireless, BJK maçında oyundan çıkarken formasını öpüp taraftara gösteren Melo kadar tartışılmadı bu ülkede...

Melo dan Emre ye: Dr AUS!@ :DD

Çok Çok harikaydı ya :D kaç kere izledim bilmiyorum.Belki aynı hareketi bize yapsalar çok kızardık ama Reis o kadar güzel ve mizahi bi yaklaşımla yaptı ki bunu gurur duydum resmen.Bazen sporun eğlence olduğunu unutuyoruz o yüzden bu gazeteler böyle.Melo'yu izlemenin ne kadar büyük bi keyif olduğunu görmeyenler veya görmek istemeyenler onun hep bu yönünü kullanıyorlar ama nolursa olsun sen bizim başımızın tacısın melo hep bizimle kal :bid:

şöyle hareketleri gazlamaya ne gerek var? mücadelesiyle hepimizin gönlünü kazanıyor şüphesiz. ancak bu tarz hareketlere "müthiş tepki" vs demek melo nun yaptığı nahoş hareketi daha da nahoş yapıyor bence. sonra da neden milli takıma alınmıyorum diye ağlıyor. dönüp kendine yaptıklarına bakması lazım. hiç hoş değildi. istediğini yaptırmışsın emreyi attırmışsın hadi seyirciye de yaptın, ama rakibe yapma be dostum. o zaman kral olacaktın işte.

böyle hareketlere çanak tutulduğu sürece hergün daha kötüye gideceğiz maalesef

Yok renkdaş şu an kral zaten. İnşallah store şu hareketin tshirtünü falan yapar.

Geri
Üst Alt