Melo'dan Fenerli'ye Tokat!

Dayağı yiyince hemen şikayet edip ağlamış çin malı futbolcu bozuntusu ve arkadaşı.

Yalniz gazetecinin soruyu kes " melo senin eski futbolcu olduğunu biliyor mu?" :DD bilmez olurmuyum. buyuk bir Coşkun Birdal hayraniyim. Kucukken hep onu ornek alirdim. Idolum coskun birdaldir mı diyeydi. Allah seni bildiği gibi yapsin emi :D

Coşkun Birdal Fenerbahçe'de top oynamadı yahu, en son Pendikspor'da bıraktı yanlış hatırlamıyorsam. Pendikspor-Kartalspor maçında da kavga çıkartmışlığı vardır kendisinin.

Ama asıl sorulması gereken, Coşkun Birdal gibi bir adam, nasıl oluyor da futboldan o paraları kazanıp Birleşik Devletler'de tatil yapabilecek kalibreye gelebiliyor? Coşkun Birdal kim ya? Hayatında hiç bir takımda tutunamamış 5. sınıf Türk futbolcusu.

COŞKUN Birdal, 1996-2011 yılları arasında, aralarında Denizlispor, Erzurumspor, Konyaspor, Samsunspor, Manisaspor, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Diyarbakırspor’un bulunduğu 12 takımda forma giydi. Oynadığı takımlarda golcülüğüyle dikkat çekti.

- Sanırsın S.Lizbon,Man.Utd.ve Real Madrid de oynayan CR7 den bahsediyor... :redface:

O fenerli mal masumca gostermemistir kagidi, kesin bir artistlik bir satasma vardir.

Adam karisiyla cocuguyla yemekte kendi halinde...Artistlik yaparsan sonucuna katlanacaksin herkesin tepkisinin dozaji farkli oluyor.Ki zaten Melo'yu bilen biliyor

Katilmiyorum degil renktas. elbet bende sinirlerime zorlukla hakim olurdum, fakat bu durumda bu pis kuslarin hepimizin bildigi gibi tek niyetleri bizi cileden cikarmak. Bir hata yapalimki yine kendi kalemleri istedikleri "haber" yapip bizi suclama/karalama kampanyasi olusturmak.

Bundan dolayi diyorum, burda büyüklügümüzü oyuncu olsun taraftar olsun kulüp olsun göstermemiz gerekiyor bence. Ha yaptigini anliyorum, nedenini de anliyorum ama tekme tokattan daha agir olan ise bu pis şikecileri her yerde her anda şikeci olduklarini hatirlatmaktir.

Ryan-Atwood-ryan-atwood-31154101-245-172.gif

Bazı insalar lafla anlar, bazıları ise ancak dayakla. Melo da kime nasıl davranacağını adı gibi biliyor maşallah. Emre,Demirören herkes hak ettiğini buluyor. Onca senedir derbilerde artistlik yapan Emre artık gıkını bile çıkartamıyor. Süper Kupa maçını sabırsızlıkla bekliyorum.

I am the one who knocks!

Bazı insalar lafla anlar, bazıları ise ancak dayakla. Melo da kime nasıl davranacağını adı gibi biliyor maşallah. Emre,Demirören herkes hak ettiğini buluyor. Onca senedir derbilerde artistlik yapan Emre artık gıkını bile çıkartamıyor. Süper Kupa maçını sabırsızlıkla bekliyorum.

I am the one who knocks!

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir."diye bir söz vardır bizde.

Geri
Üst Alt