Melo'dan Futbolculara Taş !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Karaca

10 Numara!
Felipe Melo : Ben geceleri evde uyuyamıyorum. Restoranlarda gezmiyorum. Utanmamız lazım. (Çevirisi yapılmayan bölüm)

Adamsın. Selçuk ve Burak tayfasından kurtulmadan bu takımdan bir halt olmaz.

Selçuk'un menajeri hemen Satılmış medyayı yanına Alıp

Linç etmeye kalkışır şimdi Melo'yu

bkz. tsli tayfa

Restoranlarda gezmiyorum diyerek birilerine gönderme yapti reis

Selcuk ve Buraki iyice pataklasan müthis olur be pitbull

Haklı ......
satılmış kalemler , ağızlar havlamaya saldırmaya başlar.....

Yaptığı açıklama çok yanlıs. Bunu kameralar önünde konusması kadar hatalı bir durum yok. Arkada halledilmesi sitem edilmesi gerekilen bir konu. Hiçbir açıklaması yok su acıklamanın.

Trabzondan sonra istanbula alışmak zor olmuştur tabi ;)

Napsin adam, sabrı tasmis iste, normal bir durum
Tek basina biseyler yapmaya calis ama kankiler takimi sabote etsin

Yaptığı açıklama çok yanlıs. Bunu kameralar önünde konusması kadar hatalı bir durum yok. Arkada halledilmesi sitem edilmesi gerekilen bir konu. Hiçbir açıklaması yok su acıklamanın.
Gayet doğru ve süper bir açıklama. Selçuk ve Burak tayfasının medya önünde rezil edilmesi gerekiyor.

kişiliksizin tekinin menajerini görevlendirip saçma salak programlarda konuşturması (kendi konuşacak cesareti bile olmayan bu ezik futbolcu gibi yapmak yerine) böyle dobra dobra konuşması çok daha iyi.

Normalde bu Açıklamaları takım kaptanının yapması Lazım

Utanmalıyız dışarı çıkamıyoruz gibi konuşması Lazım

Ama bizde takım kaptanı ne yapar

Menajeri aracılığı ile Satılmış medyanın gücünü arkasına Alıp Melo'yu Linç kampanyasına başlarlar

Hatta kaptanımız menajerinin taraftara yaptığı hakaretleri retwetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt