Üye Görüşü Melo'nun da Selçuk ve Dzemaili'den Aşağı Kalır Yanı Yok

bas bas bağırıyorum melonun defansif yönü bitme noktasına geldi diye. ön liberoya kesici bir adam lazım melo mc oynasın

malesef katilmak mumkun degil. defansta eli yuzu duzgun tek chedjou var cevresi kotu.
ortada eli yuzu duzgun tek melo var cevresi kotu.

bu oyuncular ne kadar iyi olursa olsun tek baslarina bisey yapamazlar. Bence once cevrelerini degistirelim, ondan sonra melo dusunulur

Uzaktan yakından alakası yok, takımda adam gibi top oynayan tek futbolcu,

ona gelen kadar gitmesin gereken 35 tane adam var, takım kötü oynayınca melo da kötü oluyor,

senin mantığına göre ilk gitmesi gereken isim o zaman muslera..

Geldiği ilk seneye göre alakası yok hiç hücuma katılmıyor defanstada vasat. Pek öyle mecbur olduğumuz bir halde değil.

Melo taraftarin sevdigi seyler yapiyor diye bazilari objektif kalamiyor

Adam formsuz, temposuz ve yaslaniyor.

Selçuk gibi oyunu yavas yapiyor

He, bu o kötü olmasi demek? Hayir, ondan oynayan çok daha kötü oyuncular var fakat adam bu gidisle Galatasaray da uzun sezonlar kalamaz ve bunu sadece bu maç için söylemiyorum. Takimi gençlestirmek için yeni oyuncular alinmali.

Galatasaray'ın kurtuluşu Melo-Selçuk-Hamit-Dzemaili-Yekta gibi çok çok yavaş ve temposuz 5 ortasahanın tamamını da yenilemeli. Gençlerimize dönelim, lütfen!

cok top eziyor ama topla birlikte adam eksiltebilen ve arada dikine kaleye gidebilen tek adam. zaten iyi görünmesinin sebebide bu.

takım halinde atletikligimizi yitirmis durumdayız, 90 dakikaya yapabilecegimiz bir tempomuz, mücadele gücümüz yok. melo'dan daha dinamiği gelecekse bugünden gidebilir, sneijder haricinde herkes gidebilir benceee..bu kadar net.

Melo ve Sneijder gibi oyuncular yanlarında ki çöp oyuncuların kurbanı.

Bu iki oyuncu karşı takımda olsalardı emin olun ki resital sunarlardı maçta.

Takıma neşter vurmak şart ama bu iki oyuncu gönderilecek son isimlerden olmalılar.

Önce takımda ki en kötü oyuncuları gönderelim.
Baktık ki melo vs yine kötü işte o zaman onunda gitme sırası gelmiş demektir.

Ama Melo'ya gelene kadar en az 10 tane oyuncu var gitmesi gereken.
Ve orta saha tek başına kaldırılacak bir sorumluluk değildir bunu da gözden kaçırmayalım.

Son düzenleme:
Selçuk bozuyor Melo'yu ,

hadi bakalım !!!!

Emre Can ?

Son düzenleme:
alakasi yok ilk yarinin en iyisiydi bizim adimiza cikardigi 2-3 kritik top vardi ve orta sahada calim atmaya calisan kanatlari besleyen bi melo vardi orta sahada

kotu oynuyor. yahu KOTU OYNUYOR

duzgun izleyin maci abi. 7 8 defa cevresinden adam dolandi hic birinde arkasina donemedi, KEHL'i izlediniz mi? tempo olarak bitik bir adam melo ozenle dikkat ettim, anderlecht'in ilkokullu orta sahasi nasil kalbur edebiliyo bizi hala goremiyo musunuz sasiyorum bu duruma. melo-inan olayi bitmistir improve edeceginiz yerde xjamaili denen bir sigiri getirip daha da yavaslatiyosunuz takimi.

melonun top ile yaptigi islerin 90%'i bos is, hele ciddi bir rakibe karsi oyun disiplini biraz kopmussa hic bir turlu takimi zklemeden tob oynuyor. orta sahada 2-3 dribling yapinca ANA IYI OYNUYO falan zannediyosunuz buyuk iht, diger takimin gobek topcularinin neler yaptigindan bi haber halde. tabi kanatsizlik da buyuk problem, lakin melo defansif olarak da son derece gevsetti o bolgeyi ve bu olacak is degil. hucumda kullanabilecegi 2-3 ozelligi mevcut fakad GS takimi santrada melonun uzerine oturtup evrildigi o haliyle hic bir avrupa takiminin temposuna dayanamaz. benim gordugum bu

dinamik pas yapan kademe anlayisi olan hizli oynayan 2 adam lazim.

duzgun izleyin maci abi. 7 8 defa cevresinden adam dolandi hic birinde arkasina donemedi, KEHL'i izlediniz mi? tempo olarak bitik bir adam melo ozenle dikkat ettim, anderlecht'in ilkokullu orta sahasi nasil kalbur edebiliyo bizi hala goremiyo musunuz sasiyorum bu duruma. melo-inan olayi bitmistir improve edeceginiz yerde xjamaili denen bir sigiri getirip daha da yavaslatiyosunuz takimi.

melonun top ile yaptigi islerin 90%'i bos is, hele ciddi bir rakibe karsi oyun disiplini biraz kopmussa hic bir turlu takimi zklemeden tob oynuyor. orta sahada 2-3 dribling yapinca ANA IYI OYNUYO falan zannediyosunuz buyuk iht, diger takimin gobek topcularinin neler yaptigindan bi haber halde. tabi kanatsizlik da buyuk problem, lakin melo defansif olarak da son derece gevsetti o bolgeyi ve bu olacak is degil. hucumda kullanabilecegi 2-3 ozelligi mevcut fakad GS takimi santrada melonun uzerine oturtup evrildigi o haliyle hic bir avrupa takiminin temposuna dayanamaz. benim gordugum bu

Melo iyi oynuyo demiyoruz takım da kimse iyi değil zaten.
Sneijder de kötü oynuyo gibi gözüküyo ama bu takımdan kaynaklanıyo.
Melo,Sneijder gibi oyuncularla aynı futbol dilini konuşacak futbolcular lazım.
Büyük revizyon şart ama Melo'dan önce gönderilmesi gereken çok isim var önce bi onlar gitsin şu takımdan.
Daha sonra mantıklı bir kadro mühendisliği yapılır ve melo kötü oynamaya devam ederse onun da bileti kesilir.

Emre Can tam da defansif orta saha değil seyrettiğim kadarıyla. Selcuk'un yerine müthiş olurdu ama :(

N5

hucumda bisey yapmiyo desen kendi gorusun derim ama defansta aksiyor dersen orda dur iste adamin hakkini yiyorsun demektir

ac bak ilk yari kac pozisyon bozdu o ''iyi'' oynadigimiz ilk 40 dkkda

Geri
Üst Alt