melo'nun istenmeyen adam ilan edilmesi

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Son zamanlarda bilmiyorum bana mı ölye geliyor ama Melo'nun gitmesini isteyen, gönderilmesi gerektiğini düşünen taraftarlarımız artmaya başladı. Bence yanlış bir gayret içerisindesiniz. Melo demek psikolojik üstünlük demek. Bugün ister fenerliler olsun, ister beşiktaşlılar, bizde en çekindikleri oyuncu Melo.

Adam ağır bir ameliyattan çıktı. Seneye daha iyi olacak. Kısacası Melo'yu yedirmeyelim diyorum ben!

Melo nun gitmesine gerek yok sahsen Turkiye Ligi icin dediklerine katiliyorum.

Ama CL de Melo varmis hic bir rakibi korkutmaz cunku gercegi gorursek Melo artik yetmiyor CL de, ondan daha iyi bir oyuncunun alinmasi sart o bolgeye.

Daha iyisi alınacaksa neden olmasın... Yok alınmayacaksa gödermek kadar aptalca bişey olamaz. Adam cidden hırçın ama özverili oynuyor. Zor bulunur böyle meziyet; ki inişli çıkışlı da olsa yine en iyi oyuncularımızdan birisi..

Melo'nun psikolojik üstünlüğü bu sene bitti. Artık dezavantaj olur bize gitmezse. fenev basını algı yarattı iyice kart görmüyor diye diye. Hakemler baskı altında kaldı. Bu sene gitmezse çok fazla kart görecek. Haklı yada haksız şekilde. Performansı da düştü artık bana göre. Melo büyük katkılar vermiştir takımımıza kendisine teşekkür edilip gönderilmeli. Tabi ki daha kalitelisi alınacaksa.

Dünkü saha içindeki olaydan dolayı Melo'yu suclayanlar varsa yanlıştır.

Gitmesi gereken 1. isim Sabri'dir. Diğerleri bu şımarığın ardından yazılmalıdır listeye.

Melo kalmalıdır. Lakin sözleşme uzatmak istiyor haklılık payı var. Geleceği garanti altına alma meselesi. Ama menajer oyunuyla bunu yapıyorsa hatadır.

Melo'nun psikolojik üstünlüğü bu sene bitti. Artık dezavantaj olur bize gitmezse. fenev basını algı yarattı iyice kart görmüyor diye diye. Hakemler baskı altında kaldı. Bu sene gitmezse çok fazla kart görecek. Haklı yada haksız şekilde. Performansı da düştü artık bana göre. Melo büyük katkılar vermiştir takımımıza kendisine teşekkür edilip gönderilmeli. Tabi ki daha kalitelisi alınacaksa.

Geçirdiği sakatlık basit bişe değil. Hamit 1 sezon yattı bu sakatlıktan. Sezon sonuna zor yetişir denilen Melo en az 6-7 maç çıkardı ve olabildiğinin min. seviyesinde sahalara döndü. Performans düşüklüğü normal, sahaya dönmesi mucizeydi çünkü. Genede iş yaptı buna rağmen.

Geçirdiği sakatlık basit bişe değil. Hamit 1 sezon yattı bu sakatlıktan. Sezon sonuna zor yetişir denilen Melo en az 6-7 maç çıkardı ve olabildiğinin min. seviyesinde sahalara döndü. Performans düşüklüğü normal, sahaya dönmesi mucizeydi çünkü. Genede iş yaptı buna rağmen.

Bu senenin devamı için demedim. Genel olarak performansından bahsettim zaten. Böyle ciddi bir sakatlıktan erkenden dönerek oynaması zaten tebrik edilesi bir olay.

melo artik 32 yasinda bu saatan sonra ya ulkesine donar yade katara gider akli varsa onerilen teklifi kabul eder ve kulupte kalir kendiside ne kadar cok sevildigni biliyor futbolu bizde biraksin iste..

melo bu kulübün hagiden sonra en büyük yabancisidir,efsanesidir

alex gibi kıronun 10 s enede yaptigini 4 senede yapmistir

varligi rakipler üzerinde üstünlük belirtisidir,herkes gider o kalir

sabri-umut gbi gereksizler kovulup onlarin maasi da meloya verilmelidir

Psikolojik üstünlük diye kulüptemi tutacaz yani?
3 ortasamızda dökülüyor. Açın Cl maçlarını izleyin melonun selçukun nasıl madara olduğunu

bülent kaptanı getirelim psikolojik üstünlükse hagiyi getirelim.

artık yaşlandı kabul edin şunu 3m para alıyor ve taraftara oynuyor.
dün de sabrinin gözüne parmağını soktu, sabride boğazını sıktı.

ha 2 milyona indirir ücretini 2 yıllık uzatırız o ayrı
ama 3 çok. Bu şartlar altında sözleşme uzatılmamalı

melo'nun yanına sağlam bir merkez şart. selcuk-melo bir arada gitmicek.

melo'da kendine ceki düzen vermeli, bir kere cok iyi bir kamp dönemi gecirmeli, mücadele gücünü artırmalı, rakibin oyununu bozarken ayağa basma isini bırakmalı, temiz hamleler ile rakibini oyundan düsürmeli.

melo agresif tavırlarınıda hafifletmeli, yoksa seneye cok kızarır, cünkü hakemleri melo konusunda cok iyi doldurdular.

tekrar söylüyorum, melo kalacaksa ağzı degil ayakları konusmalı ve melo-selcuk asla bir arada olmamalı, ya melo ya selcuk artık yedeğee..

Son zamanlarda bilmiyorum bana mı ölye geliyor ama Melo'nun gitmesini isteyen, gönderilmesi gerektiğini düşünen taraftarlarımız artmaya başladı. Bence yanlış bir gayret içerisindesiniz. Melo demek psikolojik üstünlük demek. Bugün ister fenerliler olsun, ister beşiktaşlılar, bizde en çekindikleri oyuncu Melo.

Adam ağır bir ameliyattan çıktı. Seneye daha iyi olacak. Kısacası Melo'yu yedirmeyelim diyorum ben!

melo iyi oynadimi bu adamlar cekiliyo magaralarina bekliyolar

melo 32 yaşında artık ağır kalıyor performansı gün geçtikçe düşüyor. her maç kırmızı görme potansiyeli olan bir oyuncu. bu sezon melo yokluğunda oynayan hamit melo yu aratmadı hatta daha iyi oynadı diyebiliriz buradan melo nun artık ne kadar düşüşte olduğunu anlayabiliriz. melo kaldı diyelim zaten bu sezon son senesi olacak sözleşmesi bitiyor seneye 33 yaşındaki bir oyuncuya yeni bir sözleşme önerilmeyeceğine göre hemen satıp 1.2 milyon euro bile olsa bonservis parası kazanabiliriz. kısacası hemen satılmalı ve yerine çok iyi bir YABANCI oyuncu almalıyız.

Elestirin tabi herkesin hakkidir ama kimse unutmasin bu adam Bel ameliyatindan 2 ay bile gecmeden sahalara geri döndü. Hatirlatmak isterim ayni ameliyati geciren Hamit yaklasik 1 sene kendine gelemedi. Bu adam öyle hemen silinip köseye atilacak biri degil. Görüyorsunuz son 4 senede olanlari.

Tüm Türkiye ulan TÜM TÜRKIYE bu herif den korkuyor. Fenerlisinden Besiktaslisina, Besiktaslisindan Bursaliya, Bursalidan Tüpcüye kadar herkes bundan tirsiyor.

Ben Hagi den sonra kimseden bu kadar korktugunu görmedim bu ülkede milletin. Belki Hagiden bile fazla rahatsiz oluyorlar bu adamdan.

Tabi Melo da ayagini denk alacak, noluyor lan sana bu taraftar seni deli gibi seviyor. Bokunu cikarmaya ne gerek var küsüp tavir koyarak falan. Adam gibi topunu oyna,savas, sahada canini disine tak. Kontrat uzatacagim diye niye bu ayaklar oglum?

sabriye kötü oynuyor diye kızdı.

biz klavye kırıyoruz burada. ee şimdi sabriye kızdı diye melo mu suçlu?

Senede 10 mac oynayip ust uste 4 mac oynayinca sakatlanip.patlayan bir hamit varken meloya kimse bisey demeye hakki yok. Bu adam bel fitigi gecirdi, gitti ameliyat oldu. Parmagi incilince 3 gun yatan turk insani su adama laf soylemesin lutfen.

Keza gelelim hamite seneye en kotu 2.2 milyon €'dan sozlesmesini yenilenmesini bekliyorum ne guzel dunya degil mi nede olsa turk bizden biri alsin o paralari.

Hamit denilen oyuncu gecen sene futbolu birakiyordu az daha. Severim kendisini ama hic bir zaman melo ile kiyaslayamam.
Senelik 500 bin €'dan oynayacaksa hamit kalabilir.
Meloya gelirsek 2 milyon €'yu kabul edecektir. Bizim ulkenin en buyuk sorunu tvlerin algisina inanan taraftar ve yoneticilarin olmasi bu sebeple.melo ile sozlesme imzalamak istemiyorlar. Sinan abileri kizar sonra

Sabriyle sözleşme yenileyip Melo'yu gönderen yönetimi ben tanımam. Dün yaşananlar başta hoca'nın, sonra sabri'nin hatasıydı. Melo'nun gönderilmesini istemem, gitmek istiyorsa o ayrı.

Ne psikolojik üstünlüğü yahu?

Bu sezon ligimizdeki rezalet futbolun farkında mısınız? İşte bu yüzden böyle rezil bir futbol izledik sezon boyunca. Herkes psikolojik üstünlük denen farazi olgunun derdindeydi. Senelerdir de böyle.

Futbolcu alınsın takıma da adam gibi futbol izleyelim.

4. senesini bitirdi ve 32 yaşında. Verim almamızın gittikçe zorlaştığının farkında mısınız?

Vizyon, Türkiye liginde rakiplerle cebelleşme, sahada tuhaf hareketler yapma yarışı üzerine ve sonunda da olursa şampiyonluk çıkarma olunca Melo kalsın demek tabiki anlaşılır bir tutum.

Ancak CL'de turlar atlama, önüne gelenden 4 yememe gibi hedefler varsa Melo'nun (mümkünse yanına Selçuk'u da katarak) daha iyisiyle değiştirilmesi gerektiği açık.

Geri
Üst Alt