- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olan verilen maç sayısında Melo nun dinlenmesinde falan değil suçsuz yere ceza verildi asıl ceza alması gerekenler almadı.Gerçekten yazık ya gerçekten 3. büyük olan bjk bile istediğini yaptırdı bizimkiler sussun objektiflere sırıta sırıta özür dilesinler centilmenlik istesinler .
Lanet olsun.
Ben daha fazla bekliyordum, iyi olmus zaten rakip Sivas.
melo hareketlerini kontrol edecek arkadaş. Bu kulüpte kimse kafasına göre hareket edemez. kendini düzeltmesse çeksin gitsin. Her maç cins cins hareketler, her maç trbübünlere oynamalar en son yaptığı taşkınlık. melo'yu herkes şutladı, insan alırken bir sorar niye diye. Adam GS'ye gelmiş en sorunlu oyuncu. 13 milyon da palavra. pfdk az bile vermiş. Ben en az 2 maç bekliyordum. İşte buranın antudan farkı bu. Orda bu yorum gibisini göremessin.
Ben yanlış bir ülkede mi yaşıyorum? Ne demek 1 maçla iyi yırttık demek.Bu hareketler gelenek haline gelmişken neden biz iyi yırtmış olalım.Volkan barzosunun sermayesiyle top tutması ne kadar aldı.O haketmedi mi ?