Melo'ya 2 Maç Ceza Verildi!

10610537_940112509338208_7739421776413298937_n.jpg

adam tweet attı diye 2 maç ceza aldı bahaneye bak engin baytarı yaktıkları gibi sıra meloya geldi galatasarayı ne sanıyor bunlar yaaa birinin galatasarayın büyüklüğünü hatırlatması gerek !!!

şeref yoksunlarının kurguladıkları bir ligde olmak istemiyoruz. yönetim gereğini yapmalı artık.

Kaptan Selcuk, adaletsizligi dile getir !!

dün burda yeni yetme ergen bozuntusu yorumlarina tukurulmeyecek kadar gereksiz biri melonun cezasi dogru falan diyodu atin onu bu siteden,sikecilere iki agir laf ettigimizde 5 gun ceza veren modlar o ergeni lP ban verip gondersinler birdahada yazmasin

meloyu eleştiren Galatasaraylı olamaz hele bu kadar bize yapılan baskının olduğu ortamda tansferleri eleştirirsin teknik ekibi eleştirirsin ama melo olayı bambaşka olay bende teoman han ın teklifine katılıyorum saçma eleştiri yapan forumdan süresiz banlanmalı !!!

Galatasaray şu iğrenç dünyadaki tek sevincim tek umudum şanlı GALATASARAY !!! bu sene taraftar olarak camia olarak kenetlenmeliyiz melo da bu konuda baş aktör olacak onun önderliğinde 4.yıldızı takacağız

........................................................................................................................................................................................................................ yayım!!

Siz anlayın gari :mad:

Kendisi için arkadaşlarımla kavga ettim.Hatta bildiğin ağız burun girdim 2 gün önce bir tartışma sırasında.Kendisi bugün hayatımın anlamı,olmazsa olmazım Galatasaray'ımın en dirençli en güçlü, rakiplerin korkulu rüyalar görmesine olanak sağlayan futbolcusudur.Bu adamı çıkart takım diye bir şey kalmaz cimbom'umda.Felipe Melo'nun askerleriyiz diyoruz hah işte tam da bu yüzden içi boş kelimeler bütünü değil o cümle.Galatasaray ve kendisi için daha çok adam silerim ben hele de işin içine küfüre kadar varan hakaret içerikli sözler sarfedildiğinde daha çok ağız burun dalarım bu gidişle.Sabır mabır kalmadı artık ufak bir kıvılcıma bakıyor her şey metanet kelimesini kelime dağarcığımızdan çıkaralı çok oldu.Her türlü mitinge protestoya açığız.''FELİPE MELONUN ASKERLERİYİZ''.

Kendisi için arkadaşlarımla kavga ettim.Hatta bildiğin ağız burun girdim 2 gün önce bir tartışma sırasında.Kendisi bugün hayatımın anlamı,olmazsa olmazım Galatasaray'ımın en dirençli en güçlü, rakiplerin korkulu rüyalar görmesine olanak sağlayan futbolcusudur.Bu adamı çıkart takım diye bir şey kalmaz cimbom'umda.Felipe Melo'nun askerleriyiz diyoruz hah işte tam da bu yüzden içi boş kelimeler bütünü değil o cümle.Galatasaray ve kendisi için daha çok adam silerim ben hele de işin içine küfüre kadar varan hakaret içerikli sözler sarfedildiğinde daha çok ağız burun dalarım bu gidişle.Sabır mabır kalmadı artık ufak bir kıvılcıma bakıyor her şey metanet kelimesini kelime dağarcığımızdan çıkaralı çok oldu.Her türlü mitinge protestoya açığız.''FELİPE MELONUN ASKERLERİYİZ''.

sakin ol bu sadece bir oyun :) kalp kırmak küfüre başvurmak olmamalı secenek

Geri
Üst Alt