Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar için ve genel tutumun için abi, uğraşıyorusun vallahi helal olsun umarım emeklerin karşılıksız kalmazRT kralı twitim için mi diyorsun ...Eyvallah sağolasın
Bu arada GrandeGS de benim adım VIA gösterilen twit 190 RT,
Kendi hesabımdaki twit ise 160 RT ye ulaştı :nargile:
Onlar için ve genel tutumun için abi, uğraşıyorusun vallahi helal olsun umarım emeklerin karşılıksız kalmaz
Her zaman yanındayım abiElimden ne geliyorsa yapmaya hazırım Galatasaray'ım için.
Bugün böyle tepki görseli olur yarın başka birşey olur. Gücüm neye yetiyorsa
Kendisi için arkadaşlarımla kavga ettim.Hatta bildiğin ağız burun girdim 2 gün önce bir tartışma sırasında.Kendisi bugün hayatımın anlamı,olmazsa olmazım Galatasaray'ımın en dirençli en güçlü, rakiplerin korkulu rüyalar görmesine olanak sağlayan futbolcusudur.Bu adamı çıkart takım diye bir şey kalmaz cimbom'umda.Felipe Melo'nun askerleriyiz diyoruz hah işte tam da bu yüzden içi boş kelimeler bütünü değil o cümle.Galatasaray ve kendisi için daha çok adam silerim ben hele de işin içine küfüre kadar varan hakaret içerikli sözler sarfedildiğinde daha çok ağız burun dalarım bu gidişle.Sabır mabır kalmadı artık ufak bir kıvılcıma bakıyor her şey metanet kelimesini kelime dağarcığımızdan çıkaralı çok oldu.Her türlü mitinge protestoya açığız.''FELİPE MELONUN ASKERLERİYİZ''.