Melo'ya 2 Maç Ceza Verildi!

anlaşıldı bu sene bize rahat yok. rte'yi de arkalarına almanın rahatlığıyla bize kan kusturacaklarını zannediyorlar ama yanılıyorlar:mad::mad::mad:

Gün birlik günüdür beyler. Deplasmanda elimizden bir şey gelmez ama artık arenayı cehenneme çevirmenin vakti geldi. 6.haftayı iple çekiyorum. Kombinemi sırf bu maç için aldım.

15 dk dır boş boş bakıyorum bilgisayara diyecek sözüm yok.

Bu şerefsizler Meloya bu sene en az bi 2 defa daha ceza döşerler.

I am the one who knocks!

melo'nun RTlediği mesajı bende RTledim ettim... galatasaray'lıyım diyen herkes RTlesin...

Ben 4 mac verir Fener macinda oynatmazlar diyordum.2 yine iyi. Bu arada Selcuk ne kadar sansli ya.

Biz bu ülkeyi dışarı tanıtarak kupalar alarak
hayatımızın yanlışını yapmışız galiba
kaç senedir her alanda hedef olduk
Şikecilerden fazla konuşulduk
Irkçılardan fazla konuşulduk
Niye itaat etmedik
Şikecilerle bir olmadık diye
Yazıklar olsun bu pis düzene destek olanlara
Gün gelecek sizde öleceksiniz
Ölürken bile acı çekmeniz dileğiyle yav.aklar

Bu adaletsizliği bu çifte standardı yapanlar inşallah can çekişirsiniz, amin

taraftar bunları iyi izlesin.. bu sene kimleri öpe öpe şampiyon olacağız iyi belleyin..

Çok sinirliyim şu anda

Ama inanıyorum ki yüce Rabbimin Adaleti şaşmaz

Arkadaslar ne kadar zor olsa da küfür ve hakaret kullanmayalim lütfen.

PFDK yı tanıyalım arkadaşlar:

wresdf.png

Türk futbolu pislikten, serefsizlikten geberip gidecek

Ben boyle bisey gormedim. Saka gibi ya

Bu bilinçli operasyonun içinde her kim varsa ... Yeter artık zevk aldığımız şeyleri baltalamayı kessinler. Bundan böyle kendi akıl sağlığım için ligi falan takip etmeyi bırakıyorum.

Neden sinirlendim bu kadar.
twitterde retweet ettiği şey yüzünden 3 maç ceza almak. 2 kere şu son cümleyi okuyun. Ne kadar saçma absürt birşey olduğunu bir görün. Şaka gibi: "twitterda retweet ettiği şey yüzünden 2 maç ceza almak."

edit: küfür mü ettik argo mu kullandık neyi sansürlendi anlamadım. neyse uygun gördüğünüz gibi olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt