Melo'ya 2 Maç Ceza Verildi!

Bence bütün suç Selçukta haa unuttum Burak ve Semihinde Olcan ve ne kadar yerli oyuncumuz varsa onlarında suçu....kendi oyuncularımızla uğraşmayı bıraksak belkide adamlar rahat oynayacaklar? Her hatalı pasdan sonra ıslıklamasak Belki daha iyi oynar? Veya her kaçırılan golden sonra.....

Susunca destek olunca iyi mi oynayacaklarmış?Çok iyimsersin.Ayrıca benim derdim Semih ve Olcan ile değil.Burak ve Selçuk'la.

Bence bütün suç Selçukta haa unuttum Burak ve Semihinde Olcan ve ne kadar yerli oyuncumuz varsa onlarında suçu....kendi oyuncularımızla uğraşmayı bıraksak belkide adamlar rahat oynayacaklar? Her hatalı pasdan sonra ıslıklamasak Belki daha iyi oynar? Veya her kaçırılan golden sonra.....

milli takımda ıslıklayan yok orda neden aynılar ?
sneijder bozuyo diyen zihniyette aynı milli takımda sneijder mi var

Yönetim durmamalı artık, somut bişeyler bekliyoruz. Ne karar alırlarsa alsınlar bu taraftar arkasında durur, insan hazmedemiyor artık bu kadarını da

Yeter be. Millet her türlü pisliği yapıyor ama cezayı biz çekiyoruz.
Böyle bir şey görmedim arkadaş.

Edit: editledim ilk cümleyi

Son düzenleme:
Ah, ah keşke 2000km uzakta olmasaydım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Susunca destek olunca iyi mi oynayacaklarmış?Çok iyimsersin.Ayrıca benim derdim Semih ve Olcan ile değil.Burak ve Selçuk'la.
Aradaki Fark nerede? Bayern Münih bile 2 sene üst üste Şampiyon olamamıştı ve taraftarları oyuncularıyla hiç uğraşmıyordu.......

uefayı bırak fifası bu her yeri şikeye batmış tffyi,feneri bir an önce o biçim yapmalı.

yabancı hakem getirelim diyeceklerine yabancı federasyon getirseler
gerçi gelirse onuda kafalarlar

en iyisi direk uefa ya da fifaya bağlı olacaksın

Dünya futbolunda kendi ülkesinin kulübüne karşı bu derece alenen düşmanlık sergileyen bir federasyon daha yoktur. Daha doğrusu dünyada ülkesinin tek medarı iftiharı olan spor kulübüne karşı var gücüyle saldıran başka bir DEVLET yoktur! Evet bu ülke, bu devlet alenen GALATASARAY DÜŞMANIDIR ! Sahada veya saha dışında konu, içerik fark etmeksizin, yolumuza taş koymak adına ellerinden geleni ardına koymamaktadır. Sporda, borsada, stat yapımında, stadyumun ulaşımında, devletin her türlü imkanları Galatasaray'ın ALEYHİNE çalışmaktadır.

1-2 gün evvel bir konuda söylemiştim, tekrar söyleyeyim. İllegal sistemler legal yollarla yıkılmaz. Açıklama, bildiri, uzlaşma vs. Hepsi hikaye, hepsi tırı vırı. İnsanları zoraki şiddete sürüklüyorlar. 2 senedir sahası bile kapanmamış takıma özellikle 6 aydır yaptıkları zulümler akıl almaz dereceye ulaştı. Bu işin sonu hiç ama hiç iyi olmayacak.

şikecileri korumak için gelen adamlara göz yumarsan böyle sokarlar işte yılan gibi.yönetimin de yaptığı tutarlı birşey yok.

bu ceza kalkar,gereken cevap verilirse.:hmmm:

Aradaki Fark nerede? Bayern Münih bile 2 sene üst üste Şampiyon olamamıştı ve taraftarları oyuncularıyla hiç uğraşmıyordu.......

Bizde kötü oynayıp milli takımda iyi oynasalar bir şey demeyeceğim.Her yerde kötüler.İstiyorsan sen destek verebilirsin.

Yok böyle komedi. Fb ye yaranacagız diye yaptıklarına bak. Demirören zaten melonun bi açıgını bekliyor

Tapatalk

Melo için motivasyon kaynağı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt