Melo'yu Eleştirenlere

Mehmet Tastemir

10 Numara!
Bizim macdan sonra Kuytın yaptığı bu harekete ne diyecekler aceba!?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TKMWtrJUxH0[/media]

adamların derdi melo olmuş sanki bir tek o yapıyor bu hareketleri

Lan Melo'nun yaptığı hareket bu değil ki karşılaştılralım? Melo'nun yaptığı dans. Bir de bu mala bak. :D

Daha geçen meirelesin ipi tuttuğu harekete birsey demeyen şimdi buna mı diyecek.

bizim maçtan sonra bize yapılmasını hoş karşılamadığımız bir şeyi, biz de rakip takıma yapmamalıyız.

gs tv şuan tellonun şarkısının dansını yaptığını iddia edip dünyadan ve bizden örnekler gösteriyor ama nedense melonun bjk maçından sonra yaptığını göstertmiyor, salak mı sanıyorlar insanları acaba aynı şey olmadığını onlar da biliyor, gereksiz işler bunlar, melo geçirdik demiş olay bitmiş siz ne uzatıyorsunuz o danstı manstı diye

Çeptalk

melo bizim takım için çok önemli bir oyuncu.rakiplerin ondan korkması ve üzerine oyun oynamaya çalışması normaldir.

melonun yaptığı hareketın brezılyada basıt bır dans figürü oldugunu bılemeyecek kadar cahıl ınsanlar.saibeye ve şikeye bulaştıkları ıçın avrupa kupalarından ihraç edilmiş bu 2 klup nasıl ahlak dersı vermeye calışır.

Melonunki dans figuru idi ama bunun ne yaptigi belli, medya'da çikmayisida spor medyasinin her zamanki pisligi.

gs tv şuan tellonun şarkısının dansını yaptığını iddia edip dünyadan ve bizden örnekler gösteriyor ama nedense melonun bjk maçından sonra yaptığını göstertmiyor, salak mı sanıyorlar insanları acaba aynı şey olmadığını onlar da biliyor, gereksiz işler bunlar, melo geçirdik demiş olay bitmiş siz ne uzatıyorsunuz o danstı manstı diye

Çeptalk

iyi o zaman susalimda medyanin meloyu yerden yere vurmasini izliyelim

bumu yani?

iyi o zaman susalimda medyanin meloyu yerden yere vurmasini izliyelim

bumu yani?

o zaman beleşoğlu prick dedim

muz gösteren angutlar da mide rahatsızlığım vardı dediğinde burda dalga geçemeyiz

bir şeyi savunacağız diye milleti salak yerine koymaya gerek yok

bjkli topçuların her maç melonun üzerine onu attırmak için oynadığını melonun da maç sonu böyle deşarj olduğunu söyleyerek savunabilirsin mesela böyle değil

Çeptalk

o zaman beleşoğlu prick dedim

muz gösteren angutlar da mide rahatsızlığım vardı dediğinde burda dalga geçemeyiz

bir şeyi savunacağız diye milleti salak yerine koymaya gerek yok

bjkli topçuların her maç melonun üzerine onu attırmak için oynadığını melonun da maç sonu böyle deşarj olduğunu söyleyerek savunabilirsin mesela böyle değil

Çeptalk

farkindaysan ben sadece meloya laf atanlarin daha beter oldugunu göstermek istedim

yoksa melonun yaptigi hareketde pek güzel degil

ama bunlar anca bu dilden anliyor...

Bu sikecileri ciddiye alarak abartiyorsunuz.

Ne gerek var bu tur konulara? Hayat devam ediyor, hic birsey yapamazlar Meloya

Ya niye bu kadar takıyorsunuz ki sallayın geçin. :D

Bence bunlarla uğraşmaları komik zaten.

ne varki arqadas

kendi taraftarina yapmis stadda bjkli yok

non issue

Ne fark ederki dans olsun ya da olmasın. İsteyen dansla geçirdik desin, isteyen hareketle geçirdik desin. Sonuç olarak geçirdik.

Sırf bazıları Melo'nun tipini sevmiyor diye en iyi orta saha oyuncumuzu yıprattırmayız , kendi stadında kendi seyircisine yaptığı bir hareket elalemi niye bukadar geriyo anlamadım.

Geri
Üst Alt