Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi, Felipe Melo’ya tam destek verdi! İşte Melo'yla ilgili yaptığı açıklamalar ve dahası.
Haberin Devamı GSCPortal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabii tabii. Sen Başkan , yönetim TFF nin 1 numaralı yalakalarısınız Terim le birlikte. Geçen açıklama yapıyor başkan , severim tüpçü yu ailecek de görüşüyoruz diye. Kamera karşısında farklı arkasında farklı oynuyor arkatarafınız, ondan sonra bu ateş üfleyerek sönmez miş , sönmez tabii.
Şu kuşu yemleyin lütfen!
BlueTapatalk
tabii tabii. Sen Başkan , yönetim TFF nin 1 numaralı yalakalarısınız Terim le birlikte. Geçen açıklama yapıyor başkan , severim tüpçü yu ailecek de görüşüyoruz diye. Kamera karşısında farklı arkasında farklı oynuyor arkatarafınız, ondan sonra bu ateş üfleyerek sönmez miş , sönmez tabii.
kuş değil de azılı ts taraftarı bu herif
sizin şampiyonluğunuzu kutladık pankart açtık daha ne istiyon be kardeşim marmara hamsisi yemiyoruz karadeniz hamsisi yiyoruz siz kazanın diye daha napalım
git abilerini çağır.
Akıl fikir versin size allah. Şimdi de ts taraftarı olduk. At gözlüğünü çıkarması lazım bazı kesimin. Önce kendinize saygınız olsun ..
saçma saçma konuşma
Adam kulüp sözcüsü, konuşuyor diye eleştiriliyor.![]()
kuş değil de azılı ts taraftarı bu herif
sizin şampiyonluğunuzu kutladık pankart açtık daha ne istiyon be kardeşim marmara hamsisi yemiyoruz karadeniz hamsisi yiyoruz siz kazanın diye daha napalım
rütbe saçma
senin gittiğin yoldan biz dönüyorduk . Kendine saygı duy ondan sonra konuşalım.