Menajerler Balotelli İçin Türkiye 'yi İşaret Etmişti!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Balotelli.jpg

Mart ayında bir italyan sitesinde yapılan habere göre menajerlere Balotelliyi gelecek sene sizce nerede göreceğiz ?

diye sorulmuştu.

İçlerinden bazıları monaco ve chelsea derken menajer Luca Pasqualin Galatasaray , Salvini ise Türkiye 'de görebiliriz yanıtını vermişti.

Luca Pasqualin
(agente Giovinco e Luci) - Penso valga 20 milioni di euro, adesso. Dove lo vedo il prossimo anno? Al Galatasaray.

Stefano Salvini (agente Bjarnason e Ecuele Manga) - E' difficile dargli un valore adesso: ha un alto valore tecnico ma servono valutazioni anche sulle problematiche caratteriali. Credo oscilli tra i 20 ed i 25 milioni di euro e per il prossimo anno lo vedo in Turchia.

FOCUS TMW - Quanto vale Balo? Dove giocherà? Gli agenti rispondono. A sorpresa... - TMW

Bu adamı parçalıyla görmeyi hayal bile edemiyorum

20 tane kendi atar, acacagı bosluklardan 25 burak, 20'de Sneijder atar..Kral gene Burak olur orası ayrı tabi :D

Balo - İbram - Mandzukiç ,

milyarder bir iş adamı olsaydım bu adamlardan en az birinin alınmasını sağlardım , sponsorluk vasıtasıyla ...

Ocak'ta görüşüp, sezon sonu için anlaştık mı acaba. Yeni forma sponsorundan gelecek parayla alınabilir, veya kiralık olarak alırsak çokta imkansız bir transfer gibi görmemeye başladım ben. Bu yaşta Balotelli gibi bir adamı alırsak, Türk futbol tarihinin en iyi transferi olabilir.

arkadaslar diyelim Balo bize geldi :)

3 hafta sonra evinde seks partisi yapti, bilmem taksimde sapikca seyler yaparsa

yada mancini ile tartismaya girerse, yada sahada isi girgira donustururse ozaman ne olur?

bu adam iyi futbolcu ama mental olarak eksikleri var.. mental olarak gelismesi lazim yoksa harbiden takima sabote eder ( bu riskleri goz onunde bulundurmak lazim)

arkadaslar diyelim Balo bize geldi :)

3 hafta sonra evinde seks partisi yapti, bilmem taksimde sapikca seyler yaparsa

yada mancini ile tartismaya girerse, yada sahada isi girgira donustururse ozaman ne olur?

bu adam iyi futbolcu ama mental olarak eksikleri var.. mental olarak gelismesi lazim yoksa harbiden takima sabote eder ( bu riskleri goz onunde bulundurmak lazim)

Taksimde sapikca şeyler yapmak ne demek ya puhaha abaza mi bu adam elini sallasa ellisi

Taksimde sapikca şeyler yapmak ne demek ya puhaha abaza mi bu adam elini sallasa ellisi

diyorum ya, adam mental sorunlari var

ne yapacagi belli olmaz, 24/7 papparazi pesinde olur, ve balo siradan bi insan degil. bildigin hasta adam :)

taksim vs ornek verdim.. melonun pitbull dansi ve brezilya dansi kac haftadir gundemde oldu

Geri
Üst Alt