Menajerler Balotelli İçin Türkiye 'yi İşaret Etmişti!

diyorum ya, adam mental sorunlari var

ne yapacagi belli olmaz, 24/7 papparazi pesinde olur, ve balo siradan bi insan degil. bildigin hasta adam :)

taksim vs ornek verdim.. melonun pitbull dansi ve brezilya dansi kac haftadir gundemde oldu

Topunu oynadiktan sonra istediğini yapsın aslan parçası

arkadaslar diyelim Balo bize geldi :)

3 hafta sonra evinde seks partisi yapti, bilmem taksimde sapikca seyler yaparsa

yada mancini ile tartismaya girerse, yada sahada isi girgira donustururse ozaman ne olur?

bu adam iyi futbolcu ama mental olarak eksikleri var.. mental olarak gelismesi lazim yoksa harbiden takima sabote eder ( bu riskleri goz onunde bulundurmak lazim)

iste o zaman cok kizarim beni neden cagirmadin diye :mad:

Akıllandı bu adam. Kopsun gelsin. Melo 2 olur. Her derbide kırmızı kartı var. Kop gel delioğlan Meloyla seni aynı sahada düşünemiyorum.

Beyler Sikinti Yok Satin alma opsiyonu Kiralayacazbizim icin super olur Sorunlu olursa almayiz bu kadar.Kiralik gelecekmis.

diyorum ya, adam mental sorunlari var

ne yapacagi belli olmaz, 24/7 papparazi pesinde olur, ve balo siradan bi insan degil. bildigin hasta adam :)

taksim vs ornek verdim.. melonun pitbull dansi ve brezilya dansi kac haftadir gundemde oldu

Kardes Balotelli satin alma opsiyonu ile kiralik gelecek iyi oynarsa satin aliriz sorunluysa yonetim almaz zaten Sikinti etmene gerek yok.

meloya yapılanlar ortada balo gelirse şike medyası hergün bu adamla uğraşır manşetten düşmez adamı delirtirler:42:

Emirates olunca sponsor rahatlıkla alırız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt