Menez'e Teklif Yapıldı!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Menez için menajerden sinyal!..

Galatasarayımızın büyük transfer hedeflerinden Jeremy Menez için menajeri açıklamalarda bulundu.

menez-456567.jpg

Roberto Mancini'nin ısrarla transfer edilmesini istediği Jeremy Menez konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Menez'i kadrosuna katmak için çalışmalar yürüten sarı-kırmızılı yönetim, Fransız yıldızın menajerinin talep ettiği 4.5 milyon avroluk imza parasına takılmıştı.

Menez'in transferi hakkında ilk kez konuşan menajer Alain Migliaccio, İspanya ve Türkiye'den bazı teklifler aldıkları dile getirdi.

MENAJERİ 'BEKLEYECEĞİZ'

Menez ile PSG'nin bağlarının tamamen koptuğunu ifade eden Migliaccio, "Sözleşmemizin sona ermesi büyük takımları cezbediyor ancak en iyi kararı vermek zorundayız. İspanya, Türkiye ve İtalya'dan bazı teklifler alıyoruz ancak acele etmeyeceğiz ve burada Menez'in öncelikleri bizim için asıl kriter olacak" ifadelerini kullandı.

MENEZ İÇİN iTALYANLAR ÇOK ISRARCI

Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Menez için Juventus ve Fiorentina'nın resmi girişimlere başladığı biliniyor. Özellikle Fiorentina Menez konusunda oldukça ısrarlı.

kaynak:3puan

Su anda alabilecegimiz en iyi kanat. Tabi kontejan sorunu yüzünden hem Bruma hem Menez bir arada oynayabilir mi ? Cok zor.

hadi alın şunu ya. yardıralım kanatlardan. düşünün bi kanatta töre, diğer kanatta menez ortada burak arkalarında sneijder. her ne kadar burak bu görüntüyü bozuyor olsada bişekilde ayağına çarptırıp attırırlar valla

Menez en son yardırdığında seneler 2012 idi. İki senedir sakat olmadığı aylarda oynuyor. Ve bütün pas tercihleri hatalı bu adamın. Saha dışında da sorunlu bir isim Balotelli kadar olmasa da.

Bruma iyileşirse, Bruma-Amrabat çok iyi 2 kanat oyuncusu, Menez eskisi gibi iyi performans veremez bence.

Menez en son yardırdığında seneler 2012 idi. İki senedir sakat olmadığı aylarda oynuyor. Ve bütün pas tercihleri hatalı bu adamın. Saha dışında da sorunlu bir isim Balotelli kadar olmasa da.

PSG'de oynamak kolay değil Alpay. Uzun süre oynamayınca da performansında ister istemez düşüş olabiliyor tabi.

Ama Menez bir alt sınıf(yani bizim için) en uygun isim.

alın şu adamı öttürür bu ligi

Menez>>>>>>>>>>>>>>>>>>>amrabat

PSG'de oynamak kolay değil Alpay. Uzun süre oynamayınca da performansında ister istemez düşüş olabiliyor tabi.

Ama Menez bir alt sınıf(yani bizim için) en uygun isim.

Herkes çok istiyor zaten. Neyse gelirse görme şansımız olur zaten. Ama ne bileyim sanki daha iyisini alabiliriz o bölgeye gibi geliyor hep.

Hadi inşallah :yoji::yoji:

Herkes çok istiyor zaten. Neyse gelirse görme şansımız olur zaten. Ama ne bileyim sanki daha iyisini alabiliriz o bölgeye gibi geliyor hep.

Bu şartlar altında çok tatlı olur Menez. Daha iyisi kim? Daha iyisinin bonservisini karşılamayız bence.

Bu adamı deli gibi isteyenlere Peste gördükleri Menez'le bu adamın alakası olmadığını biri anlatmalı.

Bu şartlar altında çok tatlı olur Menez. Daha iyisi kim? Daha iyisinin bonservisini karşılamayız bence.

Ben mümkün olsa Shaqiri kiralık gelsin isterim aslında.

Daha genç, ivmesi yukarı gidecek bir isim. Bizi tarz takımlarda çok iş yapar. Ama 1 sene sonra kaçmamalı. Opsiyon çok önemli.

Bir de stoper ve yerli kanat ile Mevlüt gelse yeter o zaman.

Hep yazıyorum zaten 2 aydır.

Alex+ Shaqiri(kiralık) al bonservisi yerlilere yatar bu sene. Seneye de bonservisi ile al Shaqiri'yi, Bruma'yı hazırla oynat.

2 sene sonra 2'sinden birini üst düzey bir kulübe sat, Arda'yı döndür geri uygun bir maliyete 30 yaşında.

Ben mümkün olsa Shaqiri kiralık gelsin isterim aslında.

Daha genç, ivmesi yukarı gidecek bir isim. Bizi tarz takımlarda çok iş yapar. Ama 1 sene sonra kaçmamalı. Opsiyon çok önemli.

Bir de stoper ve yerli kanat ile Mevlüt gelse yeter o zaman.

Hep yazıyorum zaten 2 aydır.

Alex+ Shaqiri(kiralık) al bonservisi yerlilere yatar bu sene. Seneye de bonservisi ile al Shaqiri'yi, Bruma'yı hazırla oynat.

2 sene sonra 2'sinden birini üst düzey bir kulübe sat, Arda'yı döndür geri uygun bir maliyete 30 yaşında.

Shaqiri gelmez Alpay. Çok ümitlenmiştik o zaman ama artık gelmez Shaqiri.

L'pool istiyor onu. Muhtemelen oraya gidecektir.

Menez gelsin kanata , forvete de çilek bir yabancı (Bony,Balotelli,Dzeko,Hulk) stopere de Alex , Astori , Doria üçlüsünden biri .

Drogba , Hajroviç , Dany , Eboue , Chedjou gitsin . Ontivero 1 seneliğine kiralansın .

Yabancılar : Muslera , Sneijder , Melo , Telles , Bruma , Çilek Forvet , Menez , Yabancı Stoper ,

Al sana bomba kadro :)

Shaqiri gelmez Alpay. Çok ümitlenmiştik o zaman ama artık gelmez Shaqiri.

L'pool istiyor onu. Muhtemelen oraya gidecektir.

Ben de öyle düşünüyorum ama ilk tercih yine de o olmalı. Zorlamalıyız. Olmazsa madem herkes bu kadar istiyor Menez tarzı isimlere de yönelinebilir.

Ben de öyle düşünüyorum ama ilk tercih yine de o olmalı. Zorlamalıyız. Olmazsa madem herkes bu kadar istiyor Menez tarzı isimlere de yönelinebilir.

Shaqiri gelseydi o dönem gelirdi. Gelmedi ya, artık gelmesi imkansız.

L'poolun ilgilendiği bir adam neden Türkiye'ye gelsin? Mümkün değil.

Bonservisi yok diye seviniyoruz ama 4.5 milyon ne iş?

Kim çıkardı lan bu imza parasını? Eskiden böyle bir şey yoktu. Bir de başka ülkelerde de var mı bu?

Tam aradığımız adam. Çok etkili bir kanat oyuncusu. Neler yaptıklarını, neler yapabileceklerini, potansiyelini iyi bildiğimiz bir isim. Bu sezon düşüş yaşadı ama, Sneijder'in bizde yaptığı çıkışı, Menez'de yapabilir. Şampiyonlar Ligi kozu önemli, uygun bir ücret verip, takıma kazandırılmalı.

Geri
Üst Alt