Merhaba. @ChampionsLeague 👋

cle kesin girmeden transfer de yapilmaz simdi

iki ucu b.klu degnek su playofflar

Haklısın ancak totalde 36 takım var genel sıralama lig usulü olacak
Yoksa yine 4 gruba ayrılacak takımlar
4 kategori olacak evet ama grup usulü değil. Rövanş yok mesela 8 takımla maç yapacak her takım. Averaj büyük önem taşıyacak artık.

4 kategori olacak evet ama grup usulü değil. Rövanş yok mesela 8 takımla maç yapacak her takım. Averaj büyük önem taşıyacak artık.
Bu sistem ne zaman uygulamada olacak?

24-25 mi yoksa 25-26 sezonunda mi?

Biz direkt play-off mu oynayacagiz? CL icin kac takim elememiz gerekli?

Önce girseydik keske, giremezsek uefa kupasi bize girecek

Play offmu varmis? Hani sampiyon olan dogrudan gruplara kaliyordu bu sene?

Artık Florya mi yapiliyor nere yapılıyorsa yapılsın borçlar kapanıp rakiplerin bir kaç adım önüne geçmemiz lazim yıllardır şampiyon oluyoruz arayi iyice açıp bayernlesmek ve Avrupa da başarı lazım.

Evet tek bir tur oynayacağız ama bu sefer Playoff turunda seribaşı değiliz. Ekstra bir kura şansı olmazsa geçen senekinden biraz daha zor bir Playoff bekliyor bizi.

İlk maçı evde, 2. maçı deplasmanda oynayacağız. Bir de önceden takımı ısıtacak başka resmi turlar/maçlar olmayacak (belki 1-2 lig maçı falan olur mu bilmiyorum), yani sezonun başında çat diye kazanmak zorunda olduğumuz çok ciddi bir maça çıkacağız... Karşımızda yine ligine çoktan başlamış hazır takımlar olma ihtimali de var... Hem takım hazır olacak mı, transferler yetişecek mi, kimler takımdan ayrılacak/satılacak vs... Bunlar kritik olacak... BAY'ın takımda kalması mesela bu tur için çok kritik gibi geliyor bana...

Geri
Üst Alt