- 3 Haziran 2015
- 57.947
- 67.218
- 4.143
Muhtemel rakip yok mu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Play offmu varmis? Hani sampiyon olan dogrudan gruplara kaliyordu bu sene?
24-25'te başlıyor.Bu sistem ne zaman uygulamada olacak?
24-25 mi yoksa 25-26 sezonunda mi?
Biz direkt play-off mu oynayacagiz? CL icin kac takim elememiz gerekli?
Abi bizim ligde başlamış olacak geçen seneki gibi hazır takımlara oynama bahanesi geçerli değilEvet tek bir tur oynayacağız ama bu sefer Playoff turunda seribaşı değiliz. Ekstra bir kura şansı olmazsa geçen senekinden biraz daha zor bir Playoff bekliyor bizi.
İlk maçı evde, 2. maçı deplasmanda oynayacağız. Bir de önceden takımı ısıtacak başka resmi turlar/maçlar olmayacak (belki 1-2 lig maçı falan olur mu bilmiyorum), yani sezonun başında çat diye kazanmak zorunda olduğumuz çok ciddi bir maça çıkacağız... Karşımızda yine ligine çoktan başlamış hazır takımlar olma ihtimali de var... Hem takım hazır olacak mı, transferler yetişecek mi, kimler takımdan ayrılacak/satılacak vs... Bunlar kritik olacak... BAY'ın takımda kalması mesela bu tur için çok kritik gibi geliyor bana...
Muhtemel rakip yok mu ya
Abi bizim ligde başlamış olacak geçen seneki gibi hazır takımlara oynama bahanesi geçerli değil
Abi lig 9 ağustosta başıyor, elemeler 20/21-27/28 ağustostaBiz Playoff oynanırken ligde anca 1, bilemedin 2 maç oynamış falan oluyoruz sanki. Seneye lig erken başlamayacaksa tabi... Sıkı hazırlık maçları lazım. Tabi kadronun ve takımın da hazır olması lazım...
Abi lig 9 ağustosta başıyor, elemeler 20/21-27/28 ağustosta
Geçen sene direk avrupa maçlarıyla başlamıştık,bu sene daha hazır gireceğiz tabi kadro yapısı transferler önem arz ediyor
Evet dogru 5 senelik ülke puani sistemiydi galiba. Karistirdim bu sene icin.Ülke puanı direkt gelecek sezonu değil, sonraki sezonu belirliyor. Sezona başlarken herkes kaçıncının nereye gittiğini bilsin diye. Gelecek sezonun şampiyonu direkt gidecek.