Merih Demiral, Al Ahli'ye Transfer Oldu

Adam tl bazında yıllık 270 milyon tl para kazanacak.
Söyleyeceklerim bu kadar
Bizim insanımız onu anlamaz. Her sene 10 milyon lira değerinde 27 daire sahibi olacak dersek daha nokta atışı anlarlar.
Anadoluda köklü inşaat şirketlerinin senede kazandığının yarısı belki de.
Müthiş para yav.
Az daha zorlayıp söğüşlese güzel olurmuş.

Heriflerde ne para var kafayı yemelik

mıllı takımda mı bu zaten apo kerım oynuyo yanınada kaan ayhan oynar
Kaan Ayhan öncelikle biraz action yapıp kendi takımına faydalı olabilse , sonra milli takım zaten gelir ama onda da Yusuf Demir modu görülüyor gibi.Bir yerden yırtıp takıma girmek çin zorlayabilse çok mutlu edecek bizi.

Yakın zamanda olacaklar:

Şampiyonlar ligi için 2, UEFA Kupası için 3, Konferans Ligi için 3 kıta dışı takım hakkı diye bir şey tanıyıp Arap takımlarına kendi aralarında ön eleme oynatıp Avrupa kupalarına alacaklar.

Ben satılmış UEFA'dan daha büyük bir yavşaklık bekliyorum, direkt Arap takımlarına Wildcard verecekler.

Arap milli takiminin hocasi "ben oynatacak oyuncu bulamiyorum" derse ne yapacaklar?
Arap hocayı evire çevire döverler. Bizimkiler gibi sessis mi kalacaklar? Biz der ronaldo, firminho, dunya starları getiriyoruz derler senin derdini derler.

Şöyle düşünence ne aptal hocalarımız var ya. Gerçekten cahil yemin ederim.

büyük ihtimal 3 sene sonra fb transfer edip takım kaptanı yapar bunu.

Çok fazla küçümsenmeye başlandı suudi ligi ama artık ciddi bir ligde olmaya başladı.
Rekabet ortami da oluştu, öyle oyuncularınyan gelip yatma derdinde olacaklarını sanmıyorum
ve bu ligde oynayan oyuncular milli takımlarına çağrılmaya devam edecek.

Uefa'nin önünde iki seçenek olacak, ya arap takımlarını avrupa futboluna dahil edecek yada avrupa futboluna bir rakip geliyor bence

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaçınılmaz gerçekleşme üzere.
Külüpler dünya kupası yerine yakın zamanda bundan sonra her yıl CL yerine Dünya Kulüpler Şampiyonası düzenlenecek gibime geliyor.

WCL 🥰

Olsun Merih, sen bu vatan için çok şey yaptın!

Geri
Üst Alt