Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.848
- 4.400
- 1.788
Su bücüre 3-5 yapistiran ciksa bar hayrina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfancan’a kafayı takmaya başladı. Yani yeni kulübünde ilk dayak yiyeceği adam belli.
YÖNETİM İSTİFA!
Merihte ki IQ , Bilal ile yarisir
Gürcistan basını: İki futbolcu arasında sıkıntı olmuş. Ne düşünüyorsunuz?
Demiral: "Sorunuzu tam anlamadım. Kimin arasında sıkıntı olmuş? Onlar herhalde hayal ediyor, öyle bir şey yok. Hepimiz çok iyi anlaşıyoruz. Burada olmaktan mutluyuz. Motiveyiz ve hazırız, yarın da bunu göstereceğiz."
Herşeyi geç kendisini alt liglerden alıp parlatan fatih terim'e saygısızlık yapan biri. Gerisini siz düşününulan bu namussuz karaktersiz hainoğlunun kız istemesine bile gitti yunus
sen kalkıp dost dediğin adamın oynadığı yetiştiği kulübe şerefsiz iması yapıyorsun yetmiyor emek vererek kazandığı şampiyonluklara leke sürmeye çalışanların arkasından bayrak sallıyorsun
yunus şimdi bu kansızı dövmesin yüzüne tükürmesin de ne yapsın
Milli maç bizim için önemli her türlü destekleyecez 1 günlük susacaz yarın.
Gürcistan basını: İki futbolcu arasında sıkıntı olmuş. Ne düşünüyorsunuz?
Demiral: "Sorunuzu tam anlamadım. Kimin arasında sıkıntı olmuş? Onlar herhalde hayal ediyor, öyle bir şey yok. Hepimiz çok iyi anlaşıyoruz. Burada olmaktan mutluyuz. Motiveyiz ve hazırız, yarın da bunu göstereceğiz."
anasını bellediler bunun benfica maçında zaten it oğlu it sesini bile çıkaramadı kedi gibiydiBu keremi fbde osterwolde falan dövse ne gülerim![]()
Para para para. Kimin şerefli kimin ŞEREFSİZ olduğunu tüm Türkiye gördü. Ekmek yediği kaba sıçtı kahpe. Kazandığı her kuruşu bu kulübe camia ya borçlu bok çukurundan alıp gelip yıldız yaptık. Ulan abdullah avci kral adammış be.ulan bu namussuz karaktersiz hainoğlunun kız istemesine bile gitti yunus
sen kalkıp dost dediğin adamın oynadığı yetiştiği kulübe şerefsiz iması yapıyorsun yetmiyor emek vererek kazandığı şampiyonluklara leke sürmeye çalışanların arkasından bayrak sallıyorsun
yunus şimdi bu kansızı dövmesin yüzüne tükürmesin de ne yapsın
Fb trollerinin her algı çalışmasına inanmayın yav renkdaş.yunusla kavga eden hakan mıymış çakma gsli