Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.892
- 28.129
- 3.183
Karaborsayı kulüp nasıl engellesin? Dünyanın engelleyemediği şeyi kulüp nasıl engelliyor anlatsana bir? Bizde oynarken öyle bir örgüt yoktu dolayısıyla öyle bir suçu da yoktu. Galatasaray şerefli bir kulüp zaten. O örgüt ile her yerde bağlantılı adamlar çıktı senin kulübünde diğer kulüplerin aksine yönetici çıkmadı gir bak hangi kulüpte kaç üyesi çıkmış. Kusura bakma ama 2 futbolcunun kendi salaklığı ile GS'nin adı kirlenmez. Parasını veriyordun futbolunu oynuyordu bu kadar basit. Eskiden bizde oynamış bir topçu cinayet işlese bu niye bizi bağlıyor? Kulübün lehine haksız bir kazanç mı olmuş? Galatasaray'ın adını bu tür şeylerle yanyana getirmeye çalışanlar kendi pisliğini temizlemeye çalışan şerefsizlerdir.Ben kulüpten yapıldığıyla iligli bir şey demedim. Karaborsa dünyanın her yerinde önüne geçemediği birşey diye bizde mi yapalım? Bir grup buna göz yumuyor bizzat daha ismi bu olaylarla sucuk ekmekçi olarak anılmadan önce yaşadım bizzat. Milli Takımında evet adı kirlendi sadece mlli takım değil Türk futbolu için kara bir lekedir. Diğer takımlar beni ilgilendirmiyor dediğim gibi ben Galatasaray'lıyım benim için bu kulüp şerefli bir kulüptür ve bu tür şeylerle itham edilmesi zoruma gidiyor. Ama sizde haklısınız evet ben boş yapıyorum tek derdim KOCA GALATASARAY'ın adının bu tür şeyler ile anıldığı için.