Mersin İ.Y'de Özat Dönemi Sona Erdi!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
STSL'de Ç.Rizespor'a 2-0 yenilerek bitime 3 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Mersin ekibinde Ümit Özat dönemi sona erdi.

Mersin ekibinde çıktığı 14 Süper Lig maçında 3 galibiyet,2 beraberlik ve 9 yenilgi alarak takımın küme düşmesinde büyük emeği olan Ümit Öz-at için kulubün başkanı Galatasaray maçından sonra Özat bizim Fatih Terim'imiz olacak demişti.

Hocalık senin neyine dön beyaz tvye şebekliğe devam edin.

Beter olsun.

{taptap}

Bu sene Fenerbahçe'nin kıymetli tedrisatından(!) çıkmış antrenörlerin PTT 1. ligine kazandırdığı 2 takımdan biri.

Adamlar şikeyle pislikle ilerlemeye alışmışlar, o özgüvenle Anadolu kulüplerini de yaktı beyinsizler.

Şimdi başka bir beyinsiz süperlig takımı bunu alır ve yine bu pisliği görmeye devam ederiz.

Takımımızda görmek isteyeceğim,taktik dehası motivasyon ustası bir teknik patron.

Şu ayıoğlu ayı ya karşı yenildik ya daha ne diyeyim ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şu ayıoğlu ayı ya karşı yenildik ya daha ne diyeyim ben.

Bak sadece su iki takima kaybedilen puanlar

Mersin - 5
Antalya - 5
Rize - 5

Cok degil ,sadece su uc takimi yenebilsek 15 puan fazlamiz vardi. Hadi ikisini yensek 10 , tekini yensek 5 puan

Hangisi olsaydi simdi 5 incilik sorun bile degildi

Samsuna üzülüyorum ben sene başı ümite teslim ettiler takımı içine etti bıraktı medyayla kavga etti oyuncularla sorun yaşadı vs

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak sadece su iki takima kaybedilen puanlar

Mersin - 5
Antalya - 5
Rize - 5

Cok degil ,sadece su uc takimi yenebilsek 15 puan fazlamiz vardi. Hadi ikisini yensek 10 , tekini yensek 5 puan

Hangisi olsaydi simdi 5 incilik sorun bile degildi

Antalya ve Rize'ye karşı ilk yarıdaki maçlarda 3 puanı hediye ettik resmen, çünkü iki maçı da maçın sonlarında elimizden verdik enayi gibi.

Geri
Üst Alt