Mersin İdmanyurdu Kalecisi Nihat'ın Futbolu Bırakmasını Bekliyoruz

Bunlarin baskanida ayni konusmayi yapmis. Tam hastalar yani. Fenere kesin yatarlar.

Yorumcu babası şeytan rıdo bile penaltı diyor daha neyin kafasında bu arkadaş. Merak ediyorum gelecek hafta da benzeri bir durum olursa bu kadar ağlayacak mı adamsan bırakırsın futbolu nihat efendi sivasspor zamanında yediğin haltlardan belli neyin işine gelip gelmediği.

"Suc üstü yakalansan bile inkar edeceksin" sözünü biraz fazla ciddiye alan kalecidir Nihat.

Stadyum'a baglandi ve 'Buraga hakkimi helal ediyorum' dedi :asd:

Ama hala penalti degil dedi mal herif

O değil de son maçlarda hep fenerli kalecileri öpüp yolluyoruz ondan bunlar :D

Stadyum'a baglandi ve 'Buraga hakkimi helal ediyorum' dedi :asd:

Ama hala penalti degil dedi mal herif

Hayır bence adam penaltının ne olduğunu bilmiyor aslında.

Diyor ki: " Ama ben penaltı yaptırmak için birşey yapmadım. Amacım penaltı yaptırmak değildi" diyor. Şaka gibi.

Bu saftirik hala penaltının karşılıklı anlaşma ile falan yapıldığını mı sanıyor acaba. Yok tüpçü ve şikeci tayfası da öyle diyor ya hani o bakımdan.

Ersin ve H.Ünsal " Ama senin de kontrolsüz hareketin var. Gelişin penaltı " diyor. O hala ama ama ama......

Bence uyanıklık yapıp aklı sıra belki arka çıkan olur dedi ama baktı bir iş çıkmaz şimdide erkekliğe b...k sürmemek için geri adım atmıyor.
Kendide biliyor bal gibi penaltı da... Hayır sordular da " Senin santraforun aynısını yapsa penaltı derdin" diye.

O hala " the person you have called can not be reach " modunda

Geri
Üst Alt