Mersin, Lincoln'ü istedi!

Cevap: Mersin, Lincolnu istedi!

Tayland'a felan gider diyordum ama Türkiye Ligi yine yüksek bi seviye onun için.Belki 18'i zorlar.Mersin fazla para verirse büyük ihtimal sene sonu küme düşer.

kalsaydı ben ona kutusuyla alırdım meyve suyunu kardeş.gitmesi hiç iyi olmadı kazanmak yerine harcadık...

Bence kendisini bizzat kendisi harcadı.Böyle yetenekleri olan bir adam,işine saygı duymuyorsa kendisi bilir.

Kendi kafa yapısına bağlı , Turkiyeye futbol oynamaya gidiyorum derse Mersine çok buyuk katkı sağlar ama bizde olduğu gibi yatmaya gelirse Mersini sömurur ve gider.

kalsaydC ben ona kutusuyla alırdım meyve suyunu kardeş.gitmesi hiç iyi olmadı kazanmak yerine harcadık...

Harcamadik.

Lugona ayan hacı harcadı onu..

Bordeaux macinda Kewell'in uzaktan attigi gole kenardan "Yesss, yeees, yeeesss" diye sevinen harcadı onu..

Mersin İY forması alırım. :)

:tiphat: Mersin'liler kombinelere koşsun.

Gelsin iddia ediyorum 10 maça çıkmaz bu karakter yoksunu futbolcumsu..

alamazlar.

Başkanları çıkıp yine 300 bin euroya flan derlerse allah ne verdiyse sövücem

mersin in butun maclarini izlerim.

Futbolu kafasında bitirmiş. Buraya yatmaya gelir.

adamı ali sami yen adam edemedi.mersinde ne yapacakmıs.1mac oynar 1 devre yatar.yazık olur paralarına.belki seyirci cekmek için bir hamledir.

Gelirse Mersin düşer. İç huzursuzluk çok olur. Nobre transferi ilede bence risk aldılar. Neyse gelsin bizim işimize gelir.

Mersin'e Stancu'yu okutmamız lazım.

Gel reis ya Galatasaray'da izleyemiyorum bari memleketimde izleyeyim:D

Bize geri dönse keşke.Ben de ne forlan hevesi kalır, ne reyes.Neyse, olmayacak bir şey.Bari memleketimde izleyeyim seni be lincoln : (

Geri
Üst Alt