GSC Portal Mert Çetin'den Heyecanlandıran Paylaşım

Podolski cok sevdigim bir oyuncu, bu takimda tikir tikir gol atacaktir. Ayni zamanda kosan ve mücadele eden müthis bir takim oyuncusu... Sneijder ile cok iyi anlasir..

Podolski elmander tarzı olmasada onun etkisini yapar nasıl istemiyorsunuz yahu kulüp batık zaten

O kadar heyecanlandım ki her an kalpten gidebilirim. Yapmayın şöyle heyecanlandıran paylaşımlar :/

Yine de teknik bir analizde bulunayım; kendisi santrafor olmadığı için hiç bir işimize yaramayacak bir oyuncu (kötü oyuncu demiyorum).

Podolski istemeyenler sanirim Burak hayranlari.

Podolski yi istemeyenler Burak hayranı değilde GS aşığı.
Kendi göz menfaatinden çok Takımın geleceğinin menfaatini düşünüyor...

Daha ucuza daha genç takıma çok iyi katkılar verebilecek futbolcuların oldguna inanıyor..

GS ı FM deki gibi canının istedi,ği süper starı sarı kırmızı forma altında görmek istemesinden çok
GS ın ekonomik ve sportif başarıları beraber yaşamasını düşünüyor

senlemi uğraşacam lan akşam akşam hadi işine
Hee benle uğraşacan lan aqşham aqşham
ea8ab8af4bb490927630d36356b94157.jpg
4f062d23d470ced42ed76b68c2066ed6.jpg

ben bu adamlar 30 yaşında Gs a gelmediler manasında yazdım nerenden anladın geldiklerinde kaç yaşındalarmış bir bak bakalım

Ben de adamlar 30 yaşında geldi demedim zaten. Poldo'nun 30 yaşında olması dert ise takımdaki bütün 30 yaşındaki adamları gönderelim o zaman dedim. Bu takııma 36 yaşında drogba'da geldi ama adamın o yaşta verdiği katkı da ortada. Zamanında bratu, petre ve tamas'ı getirdilerde cl'yi mi kazandık. Neyse daha fazla yzatmanın bir anlamı yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de adamlar 30 yaşında geldi demedim zaten. Poldo'nun 30 yaşında olması dert ise takımdaki bütün 30 yaşındaki adamları gönderelim o zaman dedim. Bu takııma 36 yaşında drogba'da geldi ama adamın o yaşta verdiği katkı da ortada. Zamanında bratu, petre ve tamas'ı getirdilerde cl'yi mi kazandık. Neyse daha fazla yzatmanın bir anlamı yok.

36 yaşında geldide kulübün mali bilançosu ortada borç batağına soktular bu yaştan sonra gelenlerde para için gelir parasını sen ödüyosan sorun yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
36 yaşında geldide kulübün mali bilançosu ortada borç batağına soktular bu yaştan sonra gelenlerde para için gelir parasını sen ödüyosan sorun yok

Kulüp ezelden beri borç batağında yeni bir şey değil. Ayrıca az önce drogba örneğini vermişken " bu yaştan sonra gelenler de para için gelir " demen de komik oluyor. Olayı genellememek lazım. Ortada elmander, drogba, sınayder ( şuan 30 yaşında ve yatmıyor) gibi örnekler de var.

Geri
Üst Alt