Mert Günok, Başakşehir ile Sözleşme İmzalayacak!

Emre Arslan

Cezalı
Bursaspor'dan ayrılan Mert Günok, Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalayacak. (beIN Sports)

toplam maliyeti 1.5m'yi bulacak ve tr kupasında jeneriklik goller yiyecek bu arkadaştan kurtulduk

bu oyuncuyu zaten istemiyordum fb kültürüyle yetişmiş bir herif gs de oynamamalıydı ancak bu başakşehirin iyice bi tarafı kalktı bizim alacağımız adamları ayartmaları o son açıklamalar siz kim oluyorsunuz ulan

Çok şükür kurtulduk.

GSCimbom Mobile App

bu oyuncuyu zaten istemiyordum fb kültürüyle yetişmiş bir herif gs de oynamamalıydı ancak bu başakşehirin iyice bi tarafı kalktı bizim alacağımız adamları ayartmaları o son açıklamalar siz kim oluyorsunuz ulan
Şu an bizden iyi yönetiliyolar
Sahada kapışsak bütün maçları kazanırlar
Dışarda desen bizim tarafar dışında artımız yok lobisi daha kuvvetli onların

Evet biraz zor kabullenmek ama bizim gücümüz yetmiyo şu an bu yönetimle başakşehir'e.

toplam maliyeti 1.5m'yi bulacak ve tr kupasında jeneriklik goller yiyecek bu arkadaştan kurtulduk

eray neuer'in yanında staj görüyor şu an :)
evet yedek kalecimiz şu an eray .
bırak kupayı muslera sakatlansa lig maçlarına çıkacak .
mert eray'dan çok daha iyiydi.

Ya gitsinlar Hakan Arikani alsinlar iste. Tecrübeli yedek kaleci iste mis gibi.

Aykut' u bırakmayacaktık, adam yedek kaleci olmak için doğmuştu resmen, Eray' lardan, Cenk' lerden de iyi kaleciydi. Erken bıraktı futbolu.

Umarım doğrudur.
Süper haber olur.

Darısı volkanin başına.

Transfer filan yapmasak sorun değil yeterki yeni yerli ve yabancı çöpler gelmesin.
Zaten sezon bitti.
Bari önümüZdeki seneleri heba etmesinler.

Eray kulübemiz için yeterlidir.Avrupa'da yokuz zaten.Gereksiz masraf çıkartmayın.

volkan babacan yumurtlayınca hemen merti aldılar. geeçi iyi oldu beğenmiyorum bunu.

Geri
Üst Alt