Mert Hakan Yandaş: "Beklentim bu değildi"

Pişmanım de dök içini elim kırılsaydıda imzalamasaydım de fenerbahçe klüpmü abv de

Fener'in bir türlü sol önde denememesinden memnuniyet duyuyorum.

Fener'in bir türlü sol önde denememesinden memnuniyet duyuyorum.
hocam bu futbolcunun sivasta parlama sebebi kontre atak oynatan rızanın tesadüfi şekilde ortaya çıkarttığı tempolu orta sahadır buna 2-3 tane önüne yanına eleman vercen paso geri çekilip topu kazanınca koşacaklar ama fenerbahçe kontre atak oynayamaz

hocam bu futbolcunun sivasta parlama sebebi kontre atak oynatan rızanın tesadüfi şekilde ortaya çıkarttığı tempolu orta sahadır buna 2-3 tane önüne yanına eleman vercen paso geri çekilip topu kazanınca koşacaklar ama fenerbahçe kontre atak oynayamaz

Valla geçen yıl baktım, Sivas ligin en iyi 3. takımı filandı. Mert Hakan'ın büyük takımlara karşı istatistikleri Beşiktaş'a 1 gol, Fener'e 1 asist. Öyle sürekli yüklenebilecek takımlara karşı pek bir halt yiyememiş yani. Daha ufak takımlara ise gol ve asistlerle bayağı saydırmış. Bence şutu, ortası, topla driplingi ve gole yakınlığıyla bayağı özellikli oyuncuydu. Duran top filan da kullanabiliyordu. Fener bunu bir garip oynatıyor. Bizde olsa hoca yüksek ihtimal ya kanat ya da 10 numara kullanırdı. Fener 10 numara Pelkas'ı kanat yapıyor, Ozan'dan 10 numara yaratmaya çalışıyor, sağ kanatta en iyi alternatif Valencia kazmasıyken Mert Hakan'ı hiç orada düşünmüyor filan ilginç bir camia. Bizde olsa en az Emre Kılınç kadar değerli bir oyuncuya dönüşürdü diye düşünüyorum bu zamana kadar. Beter olmasını dilerim.

Anlamıyorum ki bu kafayı. Koyu bir fenerbahçeli değilsen , profesyonel olarak düşününce fenerbahçeye gidip kariyerini bitirmek... Bile bile lades demişsin MHY bak dalgana.

Geri
Üst Alt