Mert Hakan Yandaş: "Beklentim bu değildi"

Buna haksızlık etmişim, tekniği kötü kalitesiz bir futbolcu derken.

Şu tekniğe, şu hareketlere bak.

Nazar değmesin.

Buda emre abisinin yolunda işte aynı. Eğer böyle davranmasaydı camiasız şekilde futbola veda edecekti. İyi yapıyor ben şahsen seviniyorum böyle davrandıkça.

Resim

Fener'e gelince bir yorum yazmıştım onu bulamadım. Gustavo garanti, Ozan form durumuna göre iyi durumda ki, onun da pas kalitesi vasat. Sadece topu dikine iyi taşıyor ve alan kapatıyor. Bu ikisine pas dolaşımına katkıda bulunabilecek kadrodaki tek adam ( O da kanat desteği ile, mesela Pelkas ) Sosa idi. O da fos çıkınca Fener'in bu orta saha ile oyunu rakip sahaya yıkabiliyor olması tamamen rakip ile alakalı. Başakşehir Fener'in öndeki pasif baskısını kırar kırmaz oyunu ele alabildiğini gördük, bunu biz de yaptık. Kısaca Fener'in hücum hamlelerine karşı defansa çekilmek, Fener'in ekmeğine yağ sürmek oluyor. Takımlar buna karşı hızlı kanat kontra çalışmaları yaparsa, bence Fener menez kalmaz ortada.

Son düzenleme:
Fener'e gelince bir yorum yazmıştım onu bulamadım. Gustavo garanti, Ozan form durumuna göre iyi durumda ki, onun da pas kalitesi vasat. Sadece topu dikine iyi taşıyor ve alan kapatıyor. Bu ikisine pas dolaşımına katkıda bulunabilecek kadrodaki tek adam ( O da kanat desteği ile ) Sosa idi. O da fos çıkınca Fener'in bu orta saha ile oyunu rakip sahaya yıkabiliyor olması tamamen rakip ile alakalı. Başakşehir Fener'in öndeki pasif baskısı kırar kırmaz oyunu ele alabildiğini gördük, bunu biz de yaptık. Kısaca Fener'in hücum hamlelerine karşı defansa çekilmek, Fener'in ekmeğine yağ sürmek oluyor. Takımlar buna karşı hızlı kanat kontra çalışmaları yaparsa, bence Fener menez kalmaz ortada.
Asıl mevzu şu.

Bunlar transferleri hocaya göre yapmamışlar.

Oynamaya çalıştıkları oyunla transferler uymuyor.

25 adam aldılar inanılmaz bir rakam ve 5te 1i falan uygun hocanın kafasındaki oyuna.

Gustavo tek adamken İrfan gibi set hücumuna uygun bir oyuncuyu almaları garip hele de Mesut'un üstüne onu almak daha da garip.

Asıl mevzu şu.

Bunlar transferleri hocaya göre yapmamışlar.

Oynamaya çalıştıkları oyunla transferler uymuyor.

25 adam aldılar inanılmaz bir rakam ve 5te 1i falan uygun hocanın kafasındaki oyuna.

Gustavo tek adamken İrfan gibi set hücumuna uygun bir oyuncuyu almaları garip hele de Mesut'un üstüne onu almak daha da garip.

Mert Hakan ve İrfancan transferleri sidik yarışından başka bir şey değil.

Mesut’u almışken İrfan’ın 11 başlayacağını düşünmüyorum ben de.

Gustavo - Ozan - Mesut üçlüsü ile oynarlar.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kısa süreli parlak performans gösterdi ve kaptı sözleşmeyi kısa süre sonra kaybolur gider parası olur ama karakter her zaman diplerde sürünecek ...

Genç Futbolculara ibret olacak bir transfer kendisi.
Gönül verdiğin takım seni istiyorsa her türlü fedakarlığı yapıp o formayı giyeceksin, ha MHY sen iyiki formamızı giymedin ama ibretlik hale geldin. Sene sonu gönderileceksin.

fenerliler şampiyonluk kutlamalarını yapmışlar. hayat daha bi normale dönüyor gibi görünmekte.

50 bin kişi önünde eze eze yenemiyosan laf verirsin böyle
müsebbibleri kına yakabilir

Geri
Üst Alt