Mert Hakan Yandaş: "Go For Victory diyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu.

Mert Hakan Yandaş: "Fenerbahçe maç kaybedebilir ama öyle kaybedemez. Hoca gerekeni söyledi ama biz oyuncu grubunun da yeterince canı sıkıldı. Büyük oyuncular var ve önceki yıllar gibi kırılma olmuyor. Güzel bir maç oynadık. Perşembe günü de sert ve diri bir takımla oynayacağız. Oradan da iyi bir sonuç almak istiyoruz."

Mert Hakan Yandaş: "Fenerbahçe camiasına çok borcum var. Bu yüzden elimden geleni yapıyorum. Kaldı 10 hafta. 10 final maçı. Taraftarımız yanımızda olsun. Herkes sabretsin. Olursa olacak, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Olmazsa da canlarının istedikleri faturayı keserler. Biz birlikte kalmaya devam edelim. 'Go For Victory' diyorum."

Dikkatli olalım alper yine ava çıkmış olta atıyor millet sövünce ağını toplayacak : )

bende Fuck off diyorum.

Gö FiR BekTöRi böhöhöh

küfür ediyordu en son. tabi arsızı kollayan olunca ağzı boş durmazmış

Tam bir düzen adamı para nerde bu orda yarın bjk fazla para versin çok sevdiği Şikecilerin bırakıp gider

Sende ingilizce konuşacak kafa mı var la?

Bende sana fak yu diyorum.

Geri
Üst Alt