mert hakan yandaş

Alper Potuk'tan sonra iyi ki almamışız dediğim topçu. Bir insan bu kadar itici olabilir mi? Oluyormuş şekil 1A da göründüğü gibi. Hele o rakibe faul yapınca iki kolunu dirsekten kırıp ben yapmadım halleri yok mu)))

Çirkeflik-yetenek orantılı olmayınca çok daha antipatik geliyor dediğin gibi.
Evet kesinlikle doğru. Emre çok çirkef ve kendi takımı için çok doğru bir adamdı her zaman lakin bu gerizekalı Emre'nin kramponunun bağı etmez.

Eğreti duruyor üstünde yeni Emrelik.

Fenere para için transfer olan yetenek fukaralarının ortak özelliği sanki Fenerbahçe’nin haklarını ortantısız savunma hissi barındırır.

Amaç tamamen taraftara oynamak çünkü Fener taraftarı böyle şeyleri pek sever. Bkz s.Aziz.

Tek amacı taraftara oynayıp takımda kalmak. Cirkeflikleri bu yüzden yapıyor.

Profosyonel bir iş yaptığının farkında degil. Mahalleler arasında maç yapıyormuş gibi tavırları sürekli. Hep bir pislik peşinde. Ne dediğini de bilmiyor. IQ seviyesinin çok düşük olduğunu düşünüyorum, yada bir iki çivi eksik. Normal değil bunun hareketler.

Ben Fenerbahçe'ye çok yakıştırıyorum. Tam o kulübün kalitesine uygun bir futbolcu.

Babası ölmeden evel bunun Galatasaray da oynamasını çok istemiş.O fırsatta eline geçmişken iki kuruş fazlaya koç tarafından satın alınmıştır.Kendisi hem hain dir , hemde baba vasiyetini yerine getirmeyen insan müsveddesi dir ..

Geri
Üst Alt