GSC Scout # Mert Müldür

Beter olsun. Bundan sonra 11 yüzü görmez inşallah. Sen salak gibi gidersen amatör takımlara başına bu gelir işte.

Bu sene alınsa iyi olurdu aslında ama tuttuğu takıma gitmek istemiş olabilir kendi tercihi

İyi oldu. Ziraat'ta oynar artık. Bizim Kaan Ayhan ise günden güne yükseliyor.

kariyerini çöp etmiştir akılsız
Koskoca sezonu boş geçirmiş bir futbolcu, başka herhangi bir iddialı takıma gitse de ilk planda düşünülmezdi muhtemelen. O yüzden transfer edilmesini istemedim, nasıl döneceği bile belli değil diye...

Koskoca sezonu boş geçirmiş bir futbolcu, başka herhangi bir iddialı takıma gitse de ilk planda düşünülmezdi muhtemelen. O yüzden transfer edilmesini istemedim, nasıl döneceği bile belli değil diye...
as oyuncusu olarak değil ama yerli sınırından dolayı yedekte elimizi rahatlatırdı.

Dubois'yı elden çıkarıp o parayla kendisini alsak çok iyi olurdu. Maaşı da çok daha azdır

hazir ol ..

Canim kutur kutur murdum erigi cekti..!

2 hafta Seni tuza bandirarak tadini CIKARA CIKARA yiyecegiz..

Dün hücumda iyi işler yapsa da savunma da iyi bir goruntu vermedi, bunda ön taraftan destek almaması da etkili oldu bence. İlk yarı bi ara kanattan hic destege gelen olmadi hatta ust uste ataklar yiyorduk buradan.

Portekiz macinda boyle olursak komik durumlara düşebiliriz

İlk maçta o şutu nasıl çıkarmış hayret.

Kaan yerine bunu almamışız iyi ki ya. Kaan bunun yanında Pirlo gibi top kullanma anlamında. Bu herifin ayağı yok. Dan dun.

Defansif olarak da fark yaratamıyor bana göre.

Geri
Üst Alt