# Mertan Caner Öztürk

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
BcL_vFTIEAETpWI.jpg

Vatandaki isim: Mertan Caner Öztürk

Doğum tarihi: 02.11.1992

Doğduğu il: Istanbul

Boyut: 1,83

Uyruk: Türkiye

Pozisyon: Forvet - Sağ Kanat

Ayak: sağ ayak

Piyasa değeri: 150.000 €

350.000 TL

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/media]​

:crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:alt yapıda değilmiydi ne ara gitti parladı

Yanlış anlamayın amacım Fatih Terim tartışması yaratmak değil ama Fatih Terim değil de Mancini olsa çok farklı yerlerde olurdu..umarım geri döner , sanırım istediğimiz zaman geri alma opsiyonu var sözleşmesinde...Çok yazık ettiler kendisine , Yiğit ve Aydın oynadı Mertan'ı gene oynatmadı Fatih Terim...

Umarım Mancini'ye raporları veriliyordur..Çünkü hala büyük potansiyel ve yaşı geçmemiş..Geri dönmesiyle birlikte Manciniyle tavan yapar.Keza @Gökay Akpınar 'ın dediğine göre Altınordu bu ülkede futbolcuların gelişimlerine en büyük katkı veren kulüplerden biriymiş..Bursa ve Buca gibi kulüplerle birlikte.

Roberto Mancini ile görmek lazım, futbol prefösörü bunu da harcadı.

Galatasaray altyapısında yetişen ve iki sezon önce zaman zaman A takım kadrosunda gördüğümüz Mertan Caner Öztürk, yeni sezondan itibaren üç yıllığına Spor Toto 2.Lig takımlarından İzmir temsilcisi Altınordu ile sözleşme imzaladı. Bu yıl 21 yaşına giren sağ kanat oyuncusunun bonservisi için sadece yetiştirme bedeli alınırken, genç oyuncunun kontratına çok cüzi bir bedelle Galatasaray'a dönebileceğine dair opsiyon konuldu.

Manciniye izletilmeli.

Kiralık gitmişti bu,1,5 senelik kiralık gitti diye hatırlamaktayım...

Galatasarat TV mi hazırlamış videoyu? :) Vatandaki ismi nedir? Ayrıca 150.000€ 350.000 TL yapmıyor. :)

İşin şakası bir tarafa, ben bu çocuktan umutluyum. Umarım beni yanıltmaz ve uzun yıllar takıma katkı sağlar.

Galatasarat TV mi hazırlamış videoyu? :) Vatandaki ismi nedir? Ayrıca 150.000€ 350.000 TL yapmıyor. :)

İşin şakası bir tarafa, ben bu çocuktan umutluyum. Umarım beni yanıltmaz ve uzun yıllar takıma katkı sağlar.

Video'yu ben hazırlamıştım , elimdeki görüntülerle.

Transfermarkta 2016'ya kadar sözleşmeli görünüyor.

Olabilir,ama kiralık gitti diye hatırlıyorum belki de ben yanılıyorum,bonservisi Altınordu'da mı görünüyor,eger öyleyse de opsiyon koydurmuşuzdur,ikisinden biri,cünkü geri döneceğim felan diyordu çocuk..

Olabilir,ama kiralık gitti diye hatırlıyorum belki de ben yanılıyorum,bonservisi Altınordu'da mı görünüyor,eger öyleyse de opsiyon koydurmuşuzdur,ikisinden biri,cünkü geri döneceğim felan diyordu çocuk..

Geri dönme opsiyonlu sattık.

3.lig topcusunu bize layik görenler var demekki

Bu cocugun hakki yenildi. O Benfica macini hatirliyorum. Girdigi andan sonra cok hareketlilik getirdi maca. Geri alabilme opsiyonu varsa kontratta alsinlar sezon sonu.

O kadar yetenekli olsa illaki takımda tutulurdu.Hiçbir teknik direktör faydalanacağı oyuncuyu göndermek istemez.Sözleşmesine geri alma maddeside koymuşlar zaten.

Geri
Üst Alt