GSC Haber Mertens: "Burada bıraktığım izi kalbimde hayatımın sonuna kadar taşıyacağım"

Gökhan Karaman

10 Numara!
1748440838208.webp

Dries Mertens: “Lucas Torreira ile uçakta geldik. Bunu Lucas’la bu hafta, daha yeni konuştuk. Tabii ki gelirken hayaller kuruyorduk; ancak şimdi baktığımızda, mükemmel bir zaman geçirdiğimizi düşünüyorum. Üç şampiyonluk, beş kupa… Çok mutlu arkadaşlıklar ve üç senede hayal edebileceğim mükemmel anlar yaşadık aslında.”

Dries Mertens: "Geldiğimde 1 sene kalma planım vardı, hiçbir şekilde 3 sezon kalmayı düşünmüyordum. Bu sezon ocak ayına kadar her maçı oynadım ancak daha sonra vücudumun daha farklı bir şekilde tepki verdiğini fark ettim. Genç oyuncu olmakla yaşlı oyuncu olmak arasında fark var."

- Napoli efsanesi olarak geldiğin Galatasaray'da Galatasaray efsanesi oldun.

Dries Mertens: "Bu konuda çok gururluyum. Buranın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada bıraktığım izi kalbimde hayatımın sonuna kadar taşıyacağım."

Dries Mertens: "Victor Osimhen'in gelmesine çok mutlu olmuştum. Galatasaray burada çok büyük bir iş başardı. Mauro Icardi sakatlandığında onun boşluğunu Osimhen doldurdu ve şampiyon olduk."

Dries Mertens: "Barış çok önemli bir oyuncu. Kariyeriyle ilgili de bir karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Burada kalacak mı yoksa bir sonraki adıma geçip başka bir yere mi gidecek? 3 yıl önceki Barış ile bugünkü arasında çok çok büyük farklar var.

— Kazandığı 3 şampiyonluğun içinde ayrı bir yere koyduğu şampiyonluk var mı?

Dries Mertens: "3. senenin sonunda kazanamadığım bir tek Türkiye Kupası vardı. Benim için en önemlisi bu seneki Türkiye Kupası'ydı."

Dries Mertens: "Türk halkı, yemeklerinden ve çaydan her zaman gurur duyuyor ancak bunun yanında da çocukları çok seviyor. Türkiye'ye ilk geldiğimizde Ciro tanınmıyorken bile gelip onunla ilgilenirlerdi. Bu sevgi, Türk kültürüyle ilgili."

Dries Mertens: "Bu hafta çok fazla ağladım, daha fazla ağlamayacağım. Bu 3 sene boyunca çok mutlu oldum ve çok eğlendim. Her zaman kazanmamız da bizi iyi hissettirdi. İstanbul'da ailece yaşamayı çok sevdik. Napoli'de 9 sene yaşadık ve bir anda değiştirmek kolay değildi. Yeni alışkanlıklar, Ciro'nun okulu, takım... Burada güzel bir uyum sağladık. Buradan ayrılacak olmak kolay değil."

Dries Mertens: "Galatasaray taraftarına çok çok teşekkür ediyorum.... Belki cuma günü kariyerimin son maçını oynayacağım, bunun keyfini çıkarmalarını diliyorum..."

Dries Mertens, Galatasaray’daki son röportajını Türkçe konuşarak tamamladı.

Mertens: "Teşekkürler abi, çok güzel…"

- Biz teşekkür ediyoruz röportaj için.

Mertens: "Rica ederim."

(A Spor)

Fiziksel olarak kendini salmasaydın yine kontratını alırdın ama sahada öyle bir haldesin ki sanırsın 50 yaşında 5 yıldır profesyonel futbol oynamayan veteran gibiydin. emeğin için teşekkürler.

1748441349797.webp

38 yaşında 5 gol 21 asist ile bırakıyor kral.

Maç başına 55 dk üzeri süre almış.

Fiziksel olarak daha ne yapsın. Birçok kalecinin gelemediği seviyeler yaşı itibariyle.

Teknik ekibe girsin Okan hocanın yanına o sayede başarılı oluruz, sonra da Okan hoca avrupaya gitmek isterse kendisi TD'liği devralabilir.

Dries Mertens: Victor Osimhen'in gelmesine çok mutlu olmuştum. Galatasaray burada çok büyük bir iş başardı. Mauro Icardi sakatlandığında onun boşluğunu Osimhen doldurdu ve şampiyon olduk.

Tatava yapma kulübeye Okan hocanın yanına geç 2 ay gez gel hadi aslan parçası
Şaka bir yana bence mutlaka geri gelecektir er yada geç 😊

3 senede 50 asist yapmıştır heralde en az. bi 30-35 de gol atmıştır. ne istatistik yaptı ya. demek ki napoliden kaza bela 30 yaşında falan gelseydi çok daha başka şeyler konuşabilirdik

Seneye yokluğunu saha dışında ararız takımın neşe kaynagiydi moraller bozuk olduğunda 2 pandik atar moralleri düzeltirdi.

Git lan git :(

Sövdürtme kendine daha fazla

Çok arayacağız seni çok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt