Mertens: "Değişiklikler oldu, oyundan bir kopuş oldu"

Sende bi bok oynamadin. Hazirlik macinda deli dalana gibi kosup bu macta kosmaman bi garip geldi

Bu tarz yorumlar tehlikeli.

Oyuncular bu tarz yorumlardan uzak durmalı.
Tam tersi yapmalilar hocaysa hocaligini bilecek hali sahami burasi kafasina gore oyuncu degistiriyor hazirlik macimi bu mertens sonuna kadar hakli icardide konussun zahada konussun

Biktik bu lakayit islerden takimin maci bitiren kadrosuna bir bak orta sahada oyuncu yok 4 savunma gerisi forvet stoper demirbay

Halen hucum edip top kaptiriyor bunu anadoli takimiba yaparsin 2 yersin derbide yaparsan adami beslerler

Okan buruk cikip ozur dileyecek bir dahada boyle fantazilere girmeyecek haddini bilecek haddini burasi Fenerbahce degil

Bu tarz yorumlar tehlikeli.

Oyuncular bu tarz yorumlardan uzak durmalı.
Ne alaka yav? De Bruyne de cikip buna diyebiliyor, yeri geldiginde Muller bile cikip soyledi benzer seyleri. Bu oyunun aktorleri futbolcular mi? Dunyanin her yerinde boyle bir soruya boyle bir cevap verilir. Tabi cikip genc oyuncu soylerse biraz problem olabilir ama Mertens gibi deneyimli oyuncu cikip konusmali tabi.

Ne alaka yav? De Bruyne de cikip buna diyebiliyor, yeri geldiginde Muller bile cikip soyledi benzer seyleri. Bu oyunun aktorleri futbolcular mi? Dunyanin her yerinde boyle bir soruya boyle bir cevap verilir. Tabi cikip genc oyuncu soylerse biraz problem olabilir ama Mertens gibi deneyimli oyuncu cikip konusmali tabi.

Mertens gibi deneyim cikip konusmali tabi.
Hocanın takım içerisindeki ağırlığı azalırsa bu en çok Galatasaraylı olarak bizi üzer benim kastettiğim şey buydu.

Bu tarz söylemler daha kötü şeyleri tetikleyebilir ondan dolayı diyorum.

Haklı olsa bile ki bence haklı bu söylenmez, yaşanılmış 2 yılın hatrına dahi olsa Mertens gibi dünya iyisi bir adamın bunu söylememesi gerekirdi. Yakışmadı.

Mertense laf eden sayin forumdaşlarim.Kimmich'in tuchele soylediklerini herhangi bir kisi soylesin kadro dişi birakilirdi aninda hoca gidene kadar.

kırmadan dökmeden teknik heyeti eleştirmiş. Mertens'den daha mı iyi biliyor Okan futbolu sanmıyorum.

okan cidden oyuncu değiştirmeyi bilmiyor. ortasahayı boşaltma artık be adam, çift forvet diye birşey yok artık

Geri
Üst Alt