Mertens, Skor Katkısında Avrupa'nın Zirvesinde

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1726652214066.webp

Dries Mertens, 2024 takvim yılı boyunca Süper Lig'de sergilediği performansla adından sıkça söz ettiriyor. Belçikalı yıldız, 26 lig maçında tam 23 gole doğrudan katkı sağladı. 17 asist ve 9 golle, 2024 takvim yılı içinde Avrupa'nın beş büyük ligi de dahil olmak üzere, en çok skor katkısı yapan oyuncu oldu.

Son asistini dün oynanan Gaziantep FK maçında Barış Alper Yılmaz'a yaparak istatistiklerini daha da geliştiren Mertens, Galatasaray’ın hücum hattında kritik bir rol üstlenmeye devam ediyor. Ayrıca, Mauro Icardi de 2024 yılında 5 asist ve 14 golle katkı sağlayarak listeye adını yazmayı başardı.

Umarım mertens transferi bize iyi bir ders olurda bu düzlemde transferlerimizi yaparız.

+33 yaş üstü yıldız oyuncu alırken dikkat edilmesi gerekenler,
bodurluk - boyu 1.73 altında olmalı.
dirilik - vucudu diri ve sıkı olmalı
eş - mutlu bir evlilik ve güzel bir eş
üreme - futbolcu daha önce üremiş ve hala üreme isteği olmalı.
mizah - futbolcu şakalaşmalı yada komikliklere gülmeli.

bunları dikkate alırsak emin olun asla falso transferimiz olmazz

Oyun planı daha iyi hocayla dahada iyi oynayabilirdi ama mertensi suçlayalım takımın en zeki topçusu.

Okan hoca bu adamın adeta suyunu çıkarıyor her maç her maç ilk 11 oynatarak ve 70-80'den önce çıkarmayarak.

2 yıldır söylüyorum bu adamı daha efektif kullanmasını becerse, şu ana kadar yaptığından bile daha fazla skor katkısı alırdık kesinlikle.

Okan hoca bu adamın adeta suyunu çıkarıyor her maç her maç ilk 11 oynatarak ve 70-80'den önce çıkarmayarak.

2 yıldır söylüyorum bu adamı daha efektif kullanmasını becerse, şu ana kadar yaptığından bile daha fazla skor katkısı alırdık kesinlikle.
Her zaman dediğin gibi olmuyor o işler adaş. Bazı futbolcular gerçekten çok aktif yorulunca daha iyi oynuyor.

Haklisin aslinda bu yasta bir oyuncuyu daha efektif kullanmak avantaj olur ama söyle bir durum var normal de sezon sonunda futbolu birakacakti mertens

Oynadikca performansi artti kendini fit hisettigi icin devam karari aldi

Bence daha az süre alsaydi futbolu birakacakti

Bu sezon suresini azaltmaliyiz. Her mac 30dk yeter

Ama hoca sagolsun gebertene kadar kullaniyor

Haklisin aslinda bu yasta bir oyuncuyu daha efektif kullanmak avantaj olur ama söyle bir durum var normal de sezon sonunda futbolu birakacakti mertens

Oynadikca performansi artti kendini fit hisettigi icin devam karari aldi

Bence daha az süre alsaydi futbolu birakacakti
Daha az süre alsaydı zaten futbol onu bırakırdı. Adamın yaşı 36 oynamadığı her dönem geriye gider zaten bu yaşlarda ki adamlar sürekli oynadığında verimli olur.

Bu adamla sözleşme uzatılmasın diyenler vardı belki de :asd: Yaşına rağmen sahada en eforlu oynayan oyuncu belki de. Galatasaray'a çok yetenekli oyuncu geldi ama hem bu kadar yeteneklisini hem de karakterlisini ilk defa görüyorum keşke 29-30 yaşında alma imkanımız olsaydı.

Mertens, ligde bizim için tam bir kurtarıcı oldu ama Avrupa maçlarını, ligdeki büyük maçları baz alırsak istatistik karnesinin böyle olacağını sanmıyorum. Çok severim ama direnç (fizik) gerektiren maçlarda eziliyor, gerçek bu.

Umarım bu istatistiklere aldanarak her maç posasini çıkarmaya devam etmeyiz.. Verimli kullanmamız şart

Geri
Üst Alt