merve boluğur

evli bir insanın başka biriyle ilgili bu tür sözler sarf etmesini etik olarak doğru bulmuyorum sadece. tabi bu benim şahsi fikrim, kimseyi yargılamıyorum. lütfen üstüne alınma.

1- Söylediğin laf benim cevabım üzerine.
2- "Bu tarz sözleri ben etik bulmuyorum, yargılamıyorum" diyorsun ama lafı bana söylerken yargılıyorsun zaten.
3- Benim cevabım üzerine yazıyorsun ve alınma diyorsun.

Çelişkili ifadeler cümbüşüsün Ahmed.

Güzele güzel de mi demiyelim Ahmed? Bak işine ya madem kimseyi yargılamıyorsun. Takılma bunlara. Kasma yani.

bence sen takılıyorsun. ben sadece kendi fikrimi söyledim. avrupa'da yaşayan bir insansın. böyle şeylere takılmazsın bence.

1- Söylediğin laf benim cevabım üzerine.
2- "Bu tarz sözleri ben etik bulmuyorum, yargılamıyorum" diyorsun ama lafı bana söylerken yargılıyorsun zaten.
3- Benim cevabım üzerine yazıyorsun ve alınma diyorsun.

Çelişkili ifadeler cümbüşüsün Ahmed.

Güzele güzel de mi demiyelim Ahmed? Bak işine ya madem kimseyi yargılamıyorsun. Takılma bunlara. Kasma yani.

Avrupai bir cvp.

benim bir tarafım anadolulu hala hayri. :(

31 yaşında bekar İzmir’de ikamet ediyormuşsun da neden özelden yazdım anlamadım.

Bekarlık başına mı vurdu? Senin hatuna mu laf ettik takıldın bu kadar.

Yengemizse bilelim oğlum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

31 yaşında bekar İzmir’de ikamet ediyormuşsun da neden özelden yazdım anlamadım.

Özelden yazdım çünkü konuyu işgal etmeyeyim diye düşündüm. Özelden de meramımı anlattım zaten.

Bu aralar beni çok güldürüyon kank

Geri
Üst Alt