Ben bu meşale yakanların burdan giden taraftarlar olmadığını düşünüyorum daha çok gurbetçiler yapıyor diye biliyorum yanlışsam kusura bakmayın ve düzeltin ayrıca UEFA'nun düzenlediği bir turnuvada bu kadar aptalca yapılan hareket ne anlama geliyor anlamış değilim tamamen gerizekalılıktır aklı başında olan tipler değil bunlar şimdi İngilizler bunları tutuklasa yarın yaygara çıkarırız adamlarda futbolda yapılan şeyler normal suç gibi cezalandırılıyor ve olması gerekende bu bence yanlış bilmiyorsam Arsenal'in stadındaki çimlerin %30'u filan yapay çim sen oraya meşale atarak büyük bir zarar veriyorsun o çime gerçi konuşmama gerek yok ingilizler cezasını büyük olasılık kesmiştir bu tür durumlarda çok sabit ve katılar bence olması gerekende bu meşale yakmak serbest olan diyen arkaşlarada söylemek istediğin 2 şey var 1.si Meşale'nin zararı futbolcuya arena tipi statlarda bu dumanlar birikip yere çöküyor oyuncuların nefes almasını zorlaştırıyor stata çöküyor dumanıda. 2.si Meşale yakmasını bilen bilmeyen herkes için çok tehlikeli tam söndüremezsen yangın çıkar tutarken birinin suratını bir yerini yakabilirsin ters esen bir rüzgarda kendini yakabilirsin söndürürken oturduğun koltuğada zarar verebilirsin bu kadar zararı varken nasıl serbest kalsın diyeibiliyorsunuz anlamıyorum ya hiç kullanmadınız yada çok profesyonelsiniz.