Messi Ada'ya Doğru!

Dünyanın en iyisi olmakla her yerde oynamak farklı şeyler Messi fiziği yüzünden Premier League gibi stoperlerin acımasız ve sert olduğu ligde en fazla 10 gol atar Aguero belkide en büyük hatasını oraya giderek yaptı eğer Madrid veya Barça'ya gitseydi bana göre Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi 3.futbolcu olurdu şimdi ise sürekli sakatlanıyor

Bir şey olmaz oraya da adapte olur her şey fizik değil, denge faktörü önemli kı İngiliz takımlarına karşı hep çok iyi oynamıştır Messi.

Zaten gideceği falan da yok.

Dünyanın en iyisi olmakla her yerde oynamak farklı şeyler Messi fiziği yüzünden Premier League gibi stoperlerin acımasız ve sert olduğu ligde en fazla 10 gol atar Aguero belkide en büyük hatasını oraya giderek yaptı eğer Madrid veya Barça'ya gitseydi bana göre Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi 3.futbolcu olurdu şimdi ise sürekli sakatlanıyor

Biraz önce mac konusunda da yazmistim heralde sana.. (Burak konusunda)

Yine yaziyorum: Palavra.

32kAfc8.jpg

:icon_twisted:

Barcelona'nin transfer yasagi yokmu? Zor elindeki oyunculari satar.

Messi mi kaldı ya

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Messi'nin tam Dünya Kupasi oncesi formunun düşmesi büyük talihsizlik oldu, ama Messi bu, sıradan bir futbolcudan bahsetmiyoruz, tekrar toparlanir ve yikar gecer ortaligi, Messi devri kapanmaz öyle kolay kolay.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Messi'nin performansi son aylarda fena düştü, Suarez ondan daha iyi şuan.

Barcelona biraz çöktü, Messi'de hemen çöktü.

Ronaldo gibi 2 farklı ligde başarılı olacak bir futbolcu değil.

bence tam tersi messi çöktü barca çöktü. messiyi izliyorum vuruşları bile eskisi kadar iyi değil. ikili mücadelelerde çok zayıf. bu da sistemi messi üzerine olan barcayı çökertti. messinin barcadan gitmesini istemem ama barcanın yerinde olsam 200 milyona messiyi satarım. ayrıca messiyi premier ligde izlemekte büyük keyif olur.

biz burak'ı satamadık bari bunlar messiyi satsın :P

Adam bitti diyoruz 42 maçta 38 gol 15 asist yapmış bu sezon düşünün.

city gibi cöp takimda ne yapsin messi.

Messi her ligde en az 30 gol atar. Enteresan muhabbetler dönmüş burada

City'e gelsin. Silva bazen yanlız kalıyor Nasri leşinin yanında.

Gecen sene 200 m euro getiren olursa satariz eheheheh derken iyi idi barca kardes . Umarim alici cikmaz

Geri
Üst Alt