Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Omurga? Derken omurga bir sizde var zatenadama yıllardır ayrılmıyor diye korkak diyolardı şimdi ayrılcam diyor zor günde kaçıyor falan
omurga?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omurga? Derken omurga bir sizde var zatenadama yıllardır ayrılmıyor diye korkak diyolardı şimdi ayrılcam diyor zor günde kaçıyor falan
omurga?
bayernden fark yemekle alakası yok barcelonanın yıllardır ne kadar kötü yönetildiğinin herkes farkında kadro kalitesi rezalet. bardağı taşıran son damla denebilir sadeceOmurga? Derken omurga bir sizde var zatenBayernden fark yediğinde değilde daha düzgün bi zamanda ayrılmak istese tamam derim. Meydan okumasını en çok ben istiyorum zaten.
Gemiyi önce fareler terkeder. Messi lağım faresidir.
Takimi çiftliğe çeviren bir sinsi olduğu icin amcoglu. Etliye sütlüye karışmayıp topunu oynasa farkli olurdu. Şu anki davranışları bile ne tür bir yavşak olduğunu gösteriyor.Kuzen neden bu kadar nefret ediyorsun leodan
Barcada yaptiklarini bilmem deTakimi çiftliğe çeviren bir sinsi olduğu icin amcoglu. Etliye sütlüye karışmayıp topunu oynasa farkli olurdu. Şu anki davranışları bile ne tür bir yavşak olduğunu gösteriyor.
Herif milli takimda dybalayi oynattirmadi mal mal adamlar oynadı. Az daha dybalayi turnuva kadrosuna bile almayacaklardı. Tam bir serefsiz ya hakkında konusmak bile midemi bulandırıyor.Barcada yaptiklarini bilmem de
Arjantinde teknik direktorunde turnuvaya cagirilan kadrosuna kadar herseyi kendisi dizayn ediyor yoksa aciklamasi yoktu turnuvadaki tercihlerin. Sana hak veriyorum.
Yine de cr7 ve messi gittikten sonra neymar gibi cingenelere kaldigimizda degerleri daha iyi anlasilacak
Herif milli takimda dybalayi oynattirmadi mal mal adamlar oynadı. Az daha dybalayi turnuva kadrosuna bile almayacaklardı. Tam bir serefsiz ya hakkında konusmak bile midemi bulandırıyor.
Hatırladım gene sinirlendim. Meza, pavon gibi muptezel adamları oynatilar. Dybala ise turnuvada 30dk oynamış.Meza miydi mesa miydi o cop herif 11 basliyordu
Hatırladım gene sinirlendim. Meza, pavon gibi muptezel adamları oynatilar. Dybala ise turnuvada 30dk oynamış.
Messi bir defolsa barca da rahatlayacak arjantin de lakin farkında değiller. Bu ekipleri bu adamın çiftliği yaptılar da ne oldu? Ha bire rezil oldular(barca xavi, iniesta ve puyol gittikten sonra bunun ciftligi oldu, rezil olma durumu o tarihten itibaren basliyor). Artık durumu idrak etmeleri lazim.
Ekli dosyayı görüntüle 90815Ekli dosyayı görüntüle 90816
messinin yerinde olsanız kime giderdiniz. @Gökhan Sancak @Danyal Artemis
Ekli dosyayı görüntüle 90803
Messi mi oynatmadı bunlarıLo celso banega di maria dybala kesik yemisti mac mac
Saka gibi gercekten
siz bunları şimdi uydurdunuz tamam daLo celso banega di maria dybala kesik yemisti mac mac
Saka gibi gercekten
Messi mi oynatmadı bunları
Messi mi oynatmadı bunları
Birinin gelmesini istese 50 kere Simeone getirilirdi takıımın başına en azından sadece turnuva için.Arjantinin basindaki herifin oraya gelmesinde ve kadro secimlerinde etkisi oldugunu dusunmustum o donem
Birinin gelmesini istese 50 kere Simeone getirilirdi takıımın başına en azından sadece turnuva için.
Mesa kim de Messi gelsin diyor yav
Neyse bana artık komik geliyor bunlar, koca Arjantin koca Barca Messi'nin oyuncağı olsa çoktan gönderirlerdi. Arjantin'de 5 kere falan final oynayıp kaybettiler; Messi olmasa kesin kazanırlardı.
Yok mevzu hater olmak değil sosyal medya ve şımarık kitleler yüzünden böyle götten uydurma iddiaların gündeme gelmesi.Ustat ben hater i degilim yav yukarda da yazdim bir daha messi gelmez diye
Milli takimda ki olaylar benim kisisel gorusumdu ztn o zaman asiri sacma gelmisti kadro tercihleri
Yok mevzu hater olmak değil sosyal medya ve şımarık kitleler yüzünden böyle götten uydurma iddiaların gündeme gelmesi.
En büyük savunma noktası da kokainman bir yavşağın elle attığı golle gelen kupa; Henry zamanında elle dokundu diye oç olmuştu ama Maradona olunca tanrının eli oldu bu da bu misal.
Neyse şurada kalmış 3-4 yıl zaten.
Şımarık bücür.
Yıllardır barça kötü yöneltilmiş bak sen. Futbolcuyu teknik ekibi hatta masöru bile Messi getiriyor.
Kendi yönetiyor kendi küsüyor.
100 milyon brüt maaş yiyor sonra iyi futbolcu almadınız.
Maaş bütçesini tek başına ye sonra iyi futbolcu iste.
Messi hiç bir zaman lider olamadı.
O özelliği yok, takım paramparça olurken, resmen küsüp seyretti.
Bana sorarsanız saf yetenek, yanında 2 abisi olmazsa bir halta yaramaz.
Gscimbom mobil