Yeni Takımı Neresi Olur?

• Kullanılan toplam oy
    96
  • Anket kapatılmış .
Zamanında şu şopar ile ilgili bir anektod okumuştum. Messi efendi ciddi bir rahatsızlık hormon rahatsızlığı yaşamış ve Barcelona ona sahip çıkmış hastalığını iyileştirmiş. Messi’yi “Messi” yapmış. Arjantin’in bir köyünde süt satacak adam dünya yıldızı oldu Barcelona sayesinde. Şimdi kalkmış neler diyor. Nankör!

Not: Hikayesiyle ilgili inşallah yanılmıyorum. İnşallah başka bir oyuncu ile karıştırmamışımdır!
Adam gitmek istiyor 700 m euro bonservis istiyorlar, sen ne yapardın merak ettim? Gitmese niye gitmiyor, gitmek istese niye gidiyor demek de ayrı saçma.

Şu futbolu çoluk çocuk seviyesinde yorumlamayı bari sen yapma.

Barca yerine başka takım alırdı yine büyütürdü kendini, o da hikayenin ayrı mevzusu. Boyu uzamıyormuş 1.20 falanmış boyu.

Bartomeu tam bir serefsizmis. Adam kulube hayatini vermis mutlu degilse ve gitmek istiyorsa birakin gitsin. Verilen sozleri de tutmamis, Pique de kulubu yonetenleri elestirmisti, Dursun Ozbek gibi biri galiba kene gibi yapisti kulube.

Messi başkanı yollamak istiyor eğer Barçada iyi bir proje görürse seneyede devam eder, Eğer Bartomeu devam ederse gider Manchester City'e bedelsiz şekilde.

Bartomeu tam bir serefsizmis. Adam kulube hayatini vermis mutlu degilse ve gitmek istiyorsa birakin gitsin. Verilen sozleri de tutmamis, Pique de kulubu yonetenleri elestirmisti, Dursun Ozbek gibi biri galiba kene gibi yapisti kulube.
Dursun daha iyi başkandır.

Geldiği günden beri vasatları doldurdular sürekli.

Bu aciklamalardan sonra kaptanligi elinden alirlar mi?

Koskoca Barcelona bu kadar aciz mi arkadaş. Zaten berbat yönetiyorsunuz. Kimler geldi kimler geçti. Çocuk oyuncağı da değil bu. Messi başkanı öne attı ama, başkan değişse bile bu seferki yine bir başarısızlıkta bence tepkiler Messi'ye dönebilir. İşleri hiç kolay değil.

Ayrılacaksan ayrıl be kardeşim ne bi öyle bi böyle

barcelona messiye 1 vermişse messi barcelonaya 5 vermiştir. saçma sapan yorumlar okuyorum.

adam geldikten sonra gidin bakın kazanılan kupalara

Messiden sonra bir beş sene falan kupa yada CL'de final göremezler.Bu sene ne alırlarsa o artık :)

Messi: Barcelona'da kalıyorum ve bu takım için en iyimi ortaya koyacağım. Ben her daim kazanmak isteyen biriyim. Yarışmacıyım ve herhangi şeyde kaybetmeyi sevmiyorum.

Messi: "Bartomeu'nun kulüp yönetimi tam olarak felakettir! Mutlu değilim. Ayrılmama izin verilmedi ve yasal bir anlaşmazlığın önüne geçmek adına kulüpte devam edeceğim!"

Messi: "İnsanların beni sorgulaması incitiyor. Bu aynı zamanda kimin kim olduğunu görmeme yardımcı oldu. Bir sürü sahte insan var. Bu kulübe olan aşkım sorgulandığında canım yandı. Barça'ya olan aşkım asla değişmeyecek."

Messi: "Kulüp bana faksı 10 Haziran'dan önce göndermediğimi söyledi ama sezon devam ediyordu ve bunu söylemek doğru zaman olmazdı."

Adam gitmek istiyor 700 m euro bonservis istiyorlar, sen ne yapardın merak ettim? Gitmese niye gitmiyor, gitmek istese niye gidiyor demek de ayrı saçma.

Şu futbolu çoluk çocuk seviyesinde yorumlamayı bari sen yapma.

Barca yerine başka takım alırdı yine büyütürdü kendini, o da hikayenin ayrı mevzusu. Boyu uzamıyormuş 1.20 falanmış boyu.

Ben şaka yapmıştım da şu hastalık mevzusu önemli ama. Her kulüp yapmaz bunu. O disiplin bambaşka.

Karşılığını kat be kat verdi evet ama bu tip söyleşi yapması bence yakışık olmadı.

Ben şaka yapmıştım da şu hastalık mevzusu önemli ama. Her kulüp yapmaz bunu. O disiplin bambaşka.

Karşılığını kat be kat verdi evet ama bu tip söyleşi yapması bence yakışık olmadı.
Bence 100 kağıda göndermelilerdi 100 de maaş 200lük bütçe oluşurdu. Gitmek isteyince 700 istemek küfretmek gibi yav ben olsam başkana söverdim herhalde.

Dava falan etse bu kez dediğinde haklı olurdun ama. Çünkü 700 mevzusunda hukuki bir açık varmış normalde geçerli olmamalıymış vs

Ver 700 milyon ayrilsin
Yok da sinir oldum ne yani bir ayrılıyorum bir ayrılmıyorum
Bu baştan bilmiyor muydu ayrılma bedelinin 700 olduğunu
Ne diye ayrılacağım da ayrılacağım diye gündemi meşgul etti
Hem messi bile olsa kim bu yaşta bir futbolcuya 700 milyon verebilir ki
hadi 200 m felan olsa neyse

Geri
Üst Alt