Messi Koşmamış Yürümüş!

Ahmet Şimşek

Ulubatlı Souness
Atletico Madrid maçı sonrasında Lionel Messi'nin koşu mesafesi büyük tartışma yarattı.

388961_heroa.jpg

Barcelona
'nın Atletico Madrid'e 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçta Lionel Messi'nin 90 dakika boyunca sadece 6.8 kilometre koştuğu ortaya çıktı.

Marca'nın haberine göre; Messi'nin Barcelona kalecisi Pinto'dan (5.3 km) sadece 1.5 kilometre daha fazla mesafe aldığı ifade edildi.

Atletico Madrid'de Koke'nin ise Messi'nin neredeyse iki katı koştuğu ve 12.2 kilometre mesafe katettiği öğrenildi.

Barcelona'nın en çok koşanları ise 11.8 kilometre ile Xavi ve 11.5 kilometre ile Jordi Alba oldular.

Atletico Madrid toplam 110.3 kilometre koşarken Barcelona 107.7 kilometrede kaldı.

Goal.com

Inanilmaz bir rakam. Messi adam gibi kossa Atleticonun mesafesine ulasirdi Barca

Xavi de ne kosmus öyle.

Peki Burak'in her macini Messiyle mi kiyasliyosun kafaya bak

olsun Ronaldo 1 gün önce 0 km koştu yürümedi bile oturdu yani Messi Ronaldodan iyi yersen tabii

Sakatlığı vardı belkide hastaydı,bu kadar az koşma sebepsiz olmaz

Messi'nin ortalaması 8-8.5 km zaten.Gol atamadığı için bu kadar konuşuluyor :D

Messinin bir INSAN oldugunun kanitidir bu :D

Messi zaten çok koşmuyordu, bu maçta daha az mesafe katetmiş ki gayet normal.

Kiyaslama yapmadim asardik dedim asmazmiydik ? Bana laf soylemezdim de karakterinden suphe edeyim

Burak 100km de koşsa yine Messiyle ayni cümle içinde kullanmam yeteneksizin önde gideni al senin olsun asar misin keser misin oyna dur.

Böyle küçük şeyleri karakter meselesi yapma bence rahat ol.

Messi eskisi kadar kasmıyor zaten. Sadece sonuca dayalı bir oyun oynuyor. Bu yüzden sağdan ortaya geçti zaten. İyi bitirici olduğu için.

Bu maç biraz daha az koşmuş o kadar. Fazla abartılacak bir durum yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Atletico Madrid karşılaşmasında gösterdiği performans tartışılan Messi'ye en sert eleştiri Sagnol'den geldi.

Fransa 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Willy Sagnol, Barcelonalı Lionel Messi’nin Atletico Madrid karşısındaki performansını eleştirerek, Messi’nin, taraftarları “aptal yerine koyduğunu” söyledi.

Fransa Milli Takımı ve Bayern Münih’in eski sağ beki Sagnol, Fransız BeIN kanalına yaptığı açıklamada, Arjantinli forvet Messi’nin, Barcelona’nın UEFA Şampiyonlar Ligi’nden elendiği çeyrek final rövanş maçında, Atletico Madrid’e karşı ortaya koyduğu oyunu eleştirdi.

Sagnol, Barca’nın 1-0 kaybettiği maç boyunca 6,8 kilometre koşan Messi’nin, Atletico’nun golünü kaydeden Koke’nin yarısı kadar ve Barcelona kalecisi Jose Pinto’dan yalnızca 1,4 kilometre daha fazla mesafe kat ettiğini hatırlatarak, “Messi, insanları aptal yerine koydu. Maç boyunca yürüdü. Maça gereken önemi vermeyerek taraftarlara saygısızlık etti” ifadelerini kullandı.

AMK Spor

BjvYqAKCMAAvzQF.jpg:large

Takimda hoca yokki. Drogba bile böyle bir rezillik yapmadi Türkiye Ligi'nde.

Geri
Üst Alt