Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.029
- 21.989
- 2.783
hangisi daha başarılı olur:
hangisini tercih edersiniz:
sebep:
hangisini tercih edersiniz:
sebep:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tur da giymek için al derimEkli dosyayı görüntüle 290382
Tüm formaların en pahalısını bir tur alır çerçeveletir evime asarım.
aynen ya başka detaya gerek yok .Ekli dosyayı görüntüle 290382
Tüm formaların en pahalısını bir tur alır çerçeveletir evime asarım.
O hadsizliği yapmam. Hagi ve Messi kutsal oyunculardır benim gözümde.1 tur da giymek için al derim
forma giymek neden hadsizlik olsun reysO hadsizliği yapmam. Hagi ve Messi kutsal insanlardır benim gözümde.
bir ronaldocu olduğundan böyle demiyorsun dimi?Simdi Messi tarihin en ozel oyunculardan biridir o net bir defa ama come on bro, adam 38 yasinda. Sahada yuruyor, sen sahada bir kisi eksik oynuyorsun demek. Artik gecmise donuk yasanan buyuk basarilarin gelecek adina bir sey ifade etmedigini bilmeniz lazim. Suan hangisi en buyuk oyuncu sorusu degil, hangisi daha faydali olur sorusunun cevabi da Bernardo tabi.
Yav ne alaka Messi niye ABD'ye gitti, Ronaldo niye Arabistan'a gitt?bir ronaldocu olduğundan böyle demiyorsun dimi?
doğru cevap tabii ki o ama el gitmiyor . mantık işlemiyor bende bu soruda.Simdi Messi tarihin en ozel oyunculardan biridir o net bir defa ama come on bro, adam 38 yasinda. Sahada yuruyor, sen sahada bir kisi eksik oynuyorsun demek. Artik gecmise donuk yasanan buyuk basarilarin gelecek adina bir sey ifade etmedigini bilmeniz lazim. Suan hangisi en buyuk oyuncu sorusu degil, hangisi daha faydali olur sorusunun cevabi da Bernardo tabi.
@Alper AltunMessiyi seçmemeyi cehalet olarak değerlendiriyorum.