Messi'ye Maaş Resti: "İndirime gitmezse gider!"

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri
lionel-messi-barcelona-2020-21_bnsznhvh3a5q1nuep2gb3qb3n.webp
Barcelona'yla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Messi'ye başkan adayları rest çekti.​
La Liga ekiplerinden Barcelona'yla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'ye maaşında indirime gitmemesi halinde yeni sözleşme teklif edilmeyebilir.​
Josep Maria Bartomeu'nun görevden ayrılmasıyla başkanlık seçimine gitmeyi bekleyen Barcelona'da adaylar Messi sorununa dair çözümlerini dile getirmeye başladı. Başkan adaylarından Emili Rousaud, ARA'ya yaptığı açıklamada "Messi'yle maaşında indirim yapması için oturup konuşmalıyız. Fedakarlık yapmasını istemeliyiz. Eğer anlaşamazsak takımdan ayrılır" ifadelerini kullandı.​
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elenmelerinin ardından takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Messi'nin 2021 yazında Paris Saint-Germain, Inter veya Manchester City'ye gideceği uzun zamandır konuşuluyor. Bu sezon takımda kalmayı kabul eden Messi için başkan adayı Rousaud, "Üyelerimizi aptal yerine koyamayız. Messi bu takım için harika şeyler yaptı. Ancak önceliğimiz kulübün menfaatleri olmalı" şeklinde konuştu.​

Şu an ki anlayışla Messi'nin kramponunu bile hak etmiyor bu kulüp, umarım uzatmadan yeni bir maceraya atılır, biraz da öyle izleyelim.​

Şu an ki anlayışla Messi'nin kramponunu bile hak etmiyor bu kulüp, umarım uzatmadan yeni bir maceraya atılır, biraz da öyle izleyelim.​
ben son saniyeye kadar kalmasını ve gidecekse newell's obye gitmesini istiyorum ya tüm bu aptalca işlere rağmen hiç hazır değilim kralı baska ekipte görmeye
salak yönetim ya kaç senedir tek bi adama yığdınız tüm yükü bir geçiş anca bu kadar kötü idare edilir

ben son saniyeye kadar kalmasını ve gidecekse newell's obye gitmesini istiyorum ya tüm bu aptalca işlere rağmen hiç hazır değilim kralı baska ekipte görmeye​
salak yönetim ya kaç senedir tek bi adama yığdınız tüm yükü bir geçiş anca bu kadar kötü idare edilir​
Ben de Barcelona'yı severim, Ronaldinho'yla başladım tutmaya, Messi'yle devam etti ama evet çok salakça yönettiler son yıllarda kulübü, kaybedince oklar hep Messi'ye yöneldi. Bence ayrılacak yeni sezonda.​

Yıllardır Türk kulübünden hallice yönetilen, bir çuval para harcanıp boş transferler yapılan, son 8 yılda bir tane adam gibi t.direktör getirilmeyen Barcelona ekibine Messi fazla.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gidecekti,blöf yaptınız takımda kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine blöf. Maasini yükseltirler

Messi ile ugrasacaklarina transfer ettikleri cöplerin hesabini versinler.

Bomboş bir haber. Sırf iş yapmak için kolpalamışlar. Zaten gidicek adam

Bizimkiler boşta olan oyuncuyu alamazlar. Nice oyuncuyu kaçırdılar. Fenere gider, inşallah yatmaya gelir, yoksa iyi oyuncu. Seneye şampiyon adayı olurlar alırlarsa. Kasımpaşa'da olsa alırlardı ama.

Messi eğer adamsa,allahı kitabı varsa senelik 2m euroya 3 senelik imza atar ve bize şlyi kazandırır,uefada olur

Akbaba-diagne-messi > neymar-suarez-messi

İnstagramdan come to gala bombardımanı yaptıkmı ver elini havaalanı

Geri
Üst Alt