Mesut Bakkal Aldığı Teşvik Primini Yazdı!

Topcuysan yaptiysan hocayken de bi haltlar karistirmisindir. Onlari da acikla götün yiyorsa hırt.

Mesut Bakkal kim ki kitap yazıyor Mesut Bakkal'ın kitabını kim neden okusun? Bu köpeğe bu kitabı yazdıran kim acaba? Bunun için kaç para almış bu onursuz köpek. Yakın tarihte kupasını iade eden, başkanı şikeden hapis yatanlar sırf Galatasaray şampiyon olmasın diye öyle bir algı yaratmaya çalışıyolar ki, Galatasaray ülkede sevilmeyen kulüp olsun herkes Galatasaray'a cephe alsın diye 2 tescilli şikeci kulüp el ele kol kola Galatasaray'la uğraşıyorlar. İşte bu sezonki şampiyonluk bu yüzden çok değerli. Maddi olarak bunlarla aramızdaki makas öyle bir açılacak ki korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar.

Lan Gümbük, sen Paraya Serefini satmisin, bide Bidi Bidi yapiyorsun !

Aslinda seni MEN etmek gerekir bu Aciklama sorna, demek Sikeye hazir bir elemansin.
1 sefer yapan birdaha yapar.

Senin Algi yapacagin zamani Ben .....

Beyler bi sakin olun. O yıllarda teşvik suç değildi, herkes açıktan teşvik veriyordu, yani gizli verilen bi para değildi. Adam da kitabında gizli aldık, yasadışıydı falan dememiş zaten anısını yazmış gizli bişeyi ortaya çıkarıyorum dememiş. Bu yazdıklarım net bilgidir. Üzerinde durulacak bir mevzu yoktur, dağılabilirsiniz.

Aslında teşvik primi dediğin şeyin şikeyle bi alakası olmamalı. Adamlar iyi oynasın diye veriyorsun altımıza yatın demiyorsun ifb gibi. Mesut bakkalın adamlık yapacağı tutmuş. Sormazlarmı adama hem yemişsin vakti zamanında hemde şimdi yalı çocuğu k.o.ç un altına yatmaya zemin arıyorsun. Keşke biri çıksada herşeyi anlatsa tüm kulüplerin ne haltlar yediğini de bir görsek. Oldum olası sevmemiştim şu öküzü demekki boşuna değilmiş

Teşvik vermişsek sen kabul etmişsen ve bunca sene bunu dile getirmediysen şerefsizin önde gideni sen oluyorsun.

İhsan kalkavan Ömer çavuşoğlunun itirafları var teşvikle ilgili, zamanında bütün kulüpler yapmış. Türkiye kupası için şike yapanlara bu teşvikler filan hafif kalır

korktugum oldu haber antuyada acilmis.

forumlari fena calkalaniyor

Benim anlamadığım teşvik priminin maç satmayla neden eşdeğer?
Bana 10 milyar avroda versen Messi olamam
Maç satmak başka

Teşvik o dönemde suç olsaydı Bu adam kitapta bundan bahsedemezdi demek ki kitabı satsın diye bunları eklemiş ki güzel reklam olmuş ayrıca o dönemi bilen yaşayan abiler vardır teşviği herkes veriyordu diyorlar.

Teşvik işine giren yavşaktır. Şikenin herhangi bir noktasına bulaşan yönetici direk afaroz edilmeli. Kulüple ilintisi kalmamalı. Eskide veya yenide olması farketmez. Bunların o zamanlarda da dile getirilmemesinin nedeni yanlış olduğunun bilinmesidir. Yanlış olduğu biliniyordu fakat ceza ve kural içinde bulunmadığı için, vicdan rahatlatma adına "kuralda yok" denilip geçiliyordu. Maça dışarıdan yapılan herhangi bir etki şikedir, bizim kulübün durumun içinde olup olmaması farketmez.

Zamanlama manidar.

sent via GSC

Ersun YALAN'ın yardımcısı haberi yapan Ajansspor oyun büyük önce Sivas maçı öncesi Emre ve Mert Hakan haberi şimdi derbi öncesi bu haber bilmiyorlar ki oyunu Galatasaray bozar

Konut kilit olmalı. Sebebini yazmıştım yukarıda. Siz de niye uzatıyosunuz ki

Geri
Üst Alt