Mesut Hoşcan:''Tarık 6 Milyon Euro''

Eskişehirspor'un suçu yok arkadaşlar..

Böyle aptalca faşizan fikirlerle futbolu yönetenleri eleştirelim..

Sinyor Terim geçen sene takımın başındayken yabancı kuralına her maç verip veriştirirken noldu patron olunca sırf Ünal Aysal'a kızgınlığından Türk futbolunla oynuyorsun..

Tüpçü ne desen yapacak..

Tek başına bile yabancı kuralını değiştirecek güce sahipken neden yapmadın?

Çünkü tavan yapmış bir egon var..

Bu sistem sözde kulüplerin ekonomisini düzeltecekmiş yabancıya kamyonla para ödüyormuşuz..

Resmen büyük takımları öldüren bir sistem..

Vereceksin 6 yapacak birşey yok..

Yav lanet olsun alttan oyuncu yetişse diyecem ki tamam anasını satıyım 3 yabancıya insin yerli oynasın ama yok arkadaş yetişmiyor ki..

Sınırsız yaparsın ama dersin ki her yıl 1 oyuncuyu yetiştireceksin..

Sistemli gidersin..

Günü kurtarmak makasın arasını sıkı tutmak için,yayıncı kuruluşun,yerli menajerlerin,küçük takımları doyurmak için böyle mafya gibi çöktü akbabalar..

Çok para yiyen adam var arkadaşlar çok..

Rant var ortada..

Sneijderi versek üstüne kaç para veriyorsunuz diyecek adamlar

Hesap Makinesi

gidelim buna 6milyon verecegimize birtane ani sani duyulmamiz bir gurbetci daha bulalim , tarik da sonuc olarak almanya 3. ligde oynuyordu bildim kadari

tumblr_n4nimgYs6I1tucxx8o1_500.gif

bu tarık çamdal denen oyuncu, devre arası sözleşmesi bitmesine 6 ay varken önce takımdan ayrılmak istedi, sonra kadro dışı bırakılınca 'ben kulübümde kalmak istiyordum, tek düşüncem eskişehir, en baştan beri ayrılmayı düşünmedim.' demişti, sözleşme uzattı, şimdi de 6m euro istiyorlar, çok tutarlı bir adam olsa böyle 180 derece ters dönmezdi, alper botuk da ligin bitimine yakın maçta bolca fener taraftarından küfür yemiş sonra da fenere imza atmıştı, biraz da karakter aramak lazım,oyuncunun ilk 11 e yerleştirilebileceğine göre karar verilmeli, kayseriden son 5 yılda aldığımız oyuncular ortada

şey vardı sanki Sabri'yi kadrodışı bıraktılar

alırsan kadrodışı bırak işte adam almadan ne diye kadrodışı bırakıyorsun

Geri
Üst Alt